El dia 21 de març és celebra el dia Mundial de la poesia, pero un dia d'aquests, en principi el 25, s'hauria de cel·lebrar el dia mundial de la procrastinació. Caldrà celebrar-lo, o no?, i serà el 25, el 13, el 26?, o no es cel·lebrarà.

Dia de la procastinació, i si no és aquest març, llavors a l'Abril. Potser!

L'Obligació de fer, en comparació amb el cicle, la factura a .... pagar tantes coses a fer que és possible posposar les coses. Potser vagi a la primera Jornada Mundial de la procrastinació.

La procastinació és simplement postergar el que pot fer-se el mateix dia. El comportament que pot ser percebut com atractiu en molts sentits, pot arribar a ser patològic i insuportable per a l'entorn.

Signar el vot dels més joves? Demà
Fer la declaració d'impostos? Aquest cap de setmana.
Demanar cita a la perruqueria? La setmana que ve.
Anar a veure a la sogra? Alguna vegada!
Escollir President del Govern: alomojó al Juny.

Diu Weyergans de François: la procrastinació és una defensa immune contra una societat molt dura, una manera de defensar-se dels atacs del món modern.

Així que, ¿per què fer avui el que es pot fer l'endemà? - 


El dia exacte en que s'ha de cel·lebrar, com es va pospossant encara no se sap exactament quin serà. Un d'aquests a venir segur. Penseu que el món és plé de procastinadors.

Per cert, aprofito per desmentir rotundament que els procrastinadors hagin escollit com a procrastrinador de l'any a Mariano Rajoy i Brey.