Rita Barberá guanya cada mes 4.636 euros com a senadora designada per les Corts Valencianes, segons informa Cadena SER. La seva retribució està composta per 2.813 euros d'assignació constitucional, quantitat igual per a tots, més 1.822 euros d'indemnització per no pertànyer a la circumscripció de Madrid. Com aquesta última part del seu salari està dedicada a cobrir despeses, està exempta de tributació. A tot això es poden afegir el transport, les dietes i la targeta taxi.

Així, dos mesos després que el Senat espanyol es constituís el passat 13 de gener, la política valenciana del PP ha ingressat més de 9.000 euros i només ha anat a treballar dos dies. El primer va ser per jurar el càrrec de senadora, i el segon va ser la setmana passada per anar a organitzar el seu despatx, com assegura l'emissora de ràdio. Crec que es mereix un plus extra per la seva dedicació abnegada al Senat.

Ah! ni se'ls ocorri a vostès fer el mateix en el seu treball, si és que en tenen, per què no cobraran a final de més i és molt probable que els fotin al carrer.