ÚLTIMS ESCRITS

8/recent/ticker-posts

EL MINSO SOU DE RITA


Rita Barberá guanya cada mes 4.636 euros com a senadora designada per les Corts Valencianes, segons informa Cadena SER. La seva retribució està composta per 2.813 euros d'assignació constitucional, quantitat igual per a tots, més 1.822 euros d'indemnització per no pertànyer a la circumscripció de Madrid. Com aquesta última part del seu salari està dedicada a cobrir despeses, està exempta de tributació. A tot això es poden afegir el transport, les dietes i la targeta taxi.

Així, dos mesos després que el Senat espanyol es constituís el passat 13 de gener, la política valenciana del PP ha ingressat més de 9.000 euros i només ha anat a treballar dos dies. El primer va ser per jurar el càrrec de senadora, i el segon va ser la setmana passada per anar a organitzar el seu despatx, com assegura l'emissora de ràdio. Crec que es mereix un plus extra per la seva dedicació abnegada al Senat.

Ah! ni se'ls ocorri a vostès fer el mateix en el seu treball, si és que en tenen, per què no cobraran a final de més i és molt probable que els fotin al carrer.

Publica un comentari a l'entrada

4 Comentaris

  1. En un país con políticos decentes, ya no digo de los imputados, sino decentes, de eso de No vivir de la política, esta señora ya hubiera saltado la banca.
    Pero como todos los que están en el sillón están llenos de mierda, lo que se desea es que se olviden de ella y que no vaya a trabajar, no sea cosa que en otra de sus inefables parrafadas tipo caloret hable demasiado y se descubra que todo dios cobró , que todos están impregnados, que todos tienen algo que ocultar, que todos deberían estar en el trullo y que todos son unos miserables.
    Pasa lo mismo con los de enfrente, o sea, el PSOE, y pasa lo mismo con los nuevos, que ya bailan en la cuerda floja.

    ResponElimina
  2. I PERQUE TE QUE ANAR A LA FEINA "OFICIAL"?...ELLA,BLAVERA DE SOCA-ARREL,TE DECIDIT I PACTAT UN ALTRE DESTI,LLIGAR EL EIX MADRID,MALLORCA I VALENCIA,I FOTRE A LA BASSA ALLO DELS PAISOS CATALANS.

    ResponElimina
  3. I PERQUE TE QUE ANAR A PERDRE EL TEMPS EL SENAT?,ELLA,BLAVERA DE SOCA-ARREL,TE DECIDIT I PACTAT UN ALTRE TASCA...LLIGAR EL EIX VALENCIA-MALLORCA-MADRID,I FOTRE A LA BASSA ALLO DELS PAISOS CATALANS.

    ResponElimina
  4. això deien avui a Rac1, super Rita la cantaora, perquè aquesta, és de les que si van mal dades per a ella, cantarà. i fara sang.

    ResponElimina