'Arde Twitter', 'se enciende la red', algú es fa un pet o deixa anar qualsevol parida i ja és trendig topic. La gent està molt malament, diguis el que diguis, publiquis el que publiquis, et foten a parir, els uns o els altres, o sigui els gilipolles o els gilipuà. 
Tothom desqualifica o es desqualificat, s'insulten, es diuen el nom del porc, es difament els uns als altres, menteixen mirant-se al melic, qual narcisistes de cap de setmana, i no ho dic per l'ùs obscé que en fan els polítics, el tema xusma, intento no tocar-lo, em refereixo a la resta, als que arrosseguen la seva pròpia frustració i miseria personal.
Per qué aquesta es la ralea del personal que pobla les xarxes socials, ressentits, fracassats de la vida, que ho critiquen tot, que insulten, menystenen, tot plegat són no res, pura brossa. I encara voleu que m'apunti a Instagram?. No! Ho sento, sóc persona, i lúcid.  Les dites xarxes socials, són l'imperi de la superficialitat i la  banalitat decadent, amb mi que no hi comptin. No m'interessa una fira de les vanitats miserable, d'estar per casa, fins i tot per això, cal un cert estil que a la xarxa no sovinteja, ans al contrari....

sbd - 30.03.2016