Per si encara tenieu algun dubte, la seguretat que ens asseguren els nostres governs no existeix, és una pantomima, és el problema quan els que ens manen i oprimeixen coartant les nostres llibertats són autèntics indigents mentals. De fet, els importa un rave la nostra seguretat, la seva intenció queda adscrita a controlar-nos, a coartar les nostres llibertats, no a protegir-nos; aquí, hauria de recordar que no hi ha res intrínsecament més pervers que l'Estat per als seus súbdits, que no ciutadans, i si el populatxo,  - que és el que som per aquest Estat -, en vol una prova de la seva ineficiència, aquí us la deixo:

Un britànic amb barba aconsegueix travessar controls per arribar a Alemanya amb el passaport de la seva nòvia
Un ramader britànic va passar els controls fronterers i va embarcar en un vol internacional amb el passaport de la seva nòvia. El britànic Josh Reed, de 1,90 metres d'estatura amb extensa barba va passar tranquil·lament el control de passaports a l'aeroport londinenc de Stansted i va arribar sense incidents a l'aeroport de Dortmund, Alemanya.Fins aquí tot sembla normal, excepte un petit detall: a l'aeroport alemany Reed es va adonar que va poder fer la travessa i arribar a territori Schengen amb el passaport de la seva nòvia, Sophie Watkins, de 1,57 metres, i embarassada de set mesos."Això fa pensar en el fàcil que és per a les persones que s'assemblen [a fotos en passaports] aconseguir passar (controls) amb passaports falsos," va dir Reed al diari 'The Sun'.En arribar a Alemanya Reed va travessar els controls de l'aeroport de Dortmund presentant el seu carnet de conduir.

Aquesta noticia no és vàlida pels migrants que es consumeixen i se'ns moren de fred arreu d'Europa, aquests rapen, i de fet, si rapen, millor, un problema menys. Ah!per cert: els culpables de la mort d'Aylan se n'han sortit amb una lleugera condemna de 4 anys. Visca Europa!