05 de març 2016

VISCA EUROPA!


Per si encara tenieu algun dubte, la seguretat que ens asseguren els nostres governs no existeix, és una pantomima, és el problema quan els que ens manen i oprimeixen coartant les nostres llibertats són autèntics indigents mentals. De fet, els importa un rave la nostra seguretat, la seva intenció queda adscrita a controlar-nos, a coartar les nostres llibertats, no a protegir-nos; aquí, hauria de recordar que no hi ha res intrínsecament més pervers que l'Estat per als seus súbdits, que no ciutadans, i si el populatxo,  - que és el que som per aquest Estat -, en vol una prova de la seva ineficiència, aquí us la deixo:

Un britànic amb barba aconsegueix travessar controls per arribar a Alemanya amb el passaport de la seva nòvia
Un ramader britànic va passar els controls fronterers i va embarcar en un vol internacional amb el passaport de la seva nòvia. El britànic Josh Reed, de 1,90 metres d'estatura amb extensa barba va passar tranquil·lament el control de passaports a l'aeroport londinenc de Stansted i va arribar sense incidents a l'aeroport de Dortmund, Alemanya.Fins aquí tot sembla normal, excepte un petit detall: a l'aeroport alemany Reed es va adonar que va poder fer la travessa i arribar a territori Schengen amb el passaport de la seva nòvia, Sophie Watkins, de 1,57 metres, i embarassada de set mesos."Això fa pensar en el fàcil que és per a les persones que s'assemblen [a fotos en passaports] aconseguir passar (controls) amb passaports falsos," va dir Reed al diari 'The Sun'.En arribar a Alemanya Reed va travessar els controls de l'aeroport de Dortmund presentant el seu carnet de conduir.

Aquesta noticia no és vàlida pels migrants que es consumeixen i se'ns moren de fred arreu d'Europa, aquests rapen, i de fet, si rapen, millor, un problema menys. Ah!per cert: els culpables de la mort d'Aylan se n'han sortit amb una lleugera condemna de 4 anys. Visca Europa!

SHARE THIS

1 comentari: