• The Bunyadi anima a entrar en un "món secret, sense mòbils, sense electricitat i, si es vol, sense roba". El primer restaurant nudista de Londres convida a alliberar-se de la vida moderna, que es presenta com la "primera experiència gastronòmica nudista" de la capital britànica. El restaurant ja té una llista d'espera -que no para de créixer- de més de 10.000 persones. Darrere d'aquest projecte hi ha l'empresa Lollipopup, que l'estiu passat va inaugurar el ABQ, un bar inspirat en el laboratori de 'Breaking Bad'.
  • The Bunyadi busca atraure aquells que estiguin cansats de les servituds de la vida moderna, farts dels telèfons mòbils i altres gadgets tecnològics, del menjar precuinat i envasat i de tot el que no sigui natural. Així convida a "entrar en un món secret similar a Pangea, lliure de telèfons, llums elèctriques i fins i tot de roba (opcional) i reviure els inicis en què tot era fresc, lliure i no adulterat per la vida moderna".
La noticia, per banal, ni sorpren ni motiva, el que ofereix aquest restaurant, ja ho tenim i ho gaudim cada dia la gent normal, aquells que tenim el  mòbil com si fos un fixe i mengem sense engegar la tele; res de nou doncs, fa segles que la gent menja així, quan encara no forma part d'una societat idiota i decadent que ni tan sols és capaç d'epatar amb un mínim d'èsti i originalitat. Lollipopup, no ha inventat res, nomès pretèn recuperar alló que molts han oblidat: mens sana in corpore sano. Gilipolles al poder, i a més a més, sense roba, o sia, en pilotes, o sia, com el que són, uns vulgars i anodins primitius.