FÉLIX de AZÚA, UN TROS D'ASE • Félix de Azúa: "Colau debería de estar sirviendo en un puesto de pescado"
 • Una ciudad civilizada y europea como Barcelona tiene como alcaldesa a Colau, una cosa de risa. Una mujer que debería estar sirviendo en un puesto de pescado. No tiene ni idea de cómo se lleva una ciudad ni le importa. Lo único que le importa es cambiar los nombres de las calles.
 • Azúa también carga contra los dirigentes de Podemos, a los que tilda de "ignorantes" y asegura de ellos que han aceptado dinero de Venezuela e Irán:
 • Fíjese lo que ha salido de la Facultad de Políticas de la Complutense... Es lo más ignorante del país, pero consiguen llevar a la gente gregaria, como corderitos. Y eso que Pablo Iglesias cada vez que cita un libro lo hace mal. (...) Han aceptado dinero de los gorilas venezolanos y los verdugos iraníes. Yo no entiendo cómo alguien les sigue haciendo caso. (...) La gente no sabe lo que es Irán, que cuelgan a los homosexuales de grúas y lapidan a las adúlteras, o lo que hace el castrismo venezolano. A esta gente de Podemos nadie se lo dice cuando reprochan al resto ser casta. Oiga, ¿y ha pedido usted perdón a los homosexuales iraníes?

L'escriptor diu que "en la política no hi ha ningú que valgui la pena" tot i que admet que veu "una mica de decència a Ciutadans" i que per això els ha votat. (va ser un dels fundadors del partidet anticatalà) Sobre la gent que dóna suport a Podem, Azúa diu que "deu votar borratxa".

Al llarg de l'entrevista també es refereix al franquisme, del qual diu que "la corrupció era molt menor" i que actualment hi ha "un franquisme simpàtic, dissimulat de democràcia".

Com heu pogut llegir, es pot ser intelectoqué? i un imbècil maleducat bocamoll. El pitjor és que aquestes declaracions les fa seré, ni begut ni fumat, o sigui que la imbecilitat estúltica ha arribat a ell en el seu estat natural i irreversible.  A fer la mà, en Felix, en de, i en Azúa. Com el pseudo escriptor és més ignorant del que es pensa, a fer la mà, vol dir cascársela, ell amb la dreta, clar.. Burro! o Burru!, un tros d'ase, això és el que ets Félix de Azúa....., la síndrome de Xenius t'ha afectat més del compte. És la història explicada per un idiota ple d'ira i de fúria. És com la seva novel·la: La Història d'un idiota explicada per ell mateix.

Quan Warhol da deixar dit allò de: en el futur qualsevol imbècil tindrà els seus cinc minuts de gloria, no es referia a Azúa, en el que seria l'àmbit dels cinc minuts ni de la gloria....

Escrivía l'Espinàs l'altre dia en la seva columna a el Periódico:

...Sembla que els grans mestres de les paraules haurien de ser, també, mestres dels silencis. És probable que això sigui més difícil.

Comparteix:  

Comentaris

 1. El millor sempre és deixar que la gent s'expressi, així també es retrata :)

  ResponElimina
 2. AQUEST HA QUEDAT BEN RETRATAT. Montse, raret ho ha estat sempre i no et pensis que com a escriptor és gran cosa (l'he llegit), pero com a personeta no és res, pura brossa, brossa, que per cert, rima amb Vargas Llosa, un altre perla... Diria que estàs més en forma, i me n'alegro.

  ResponElimina
 3. jajajajajajajaja...aquesta és bona ...
  " Colau debería de estar sirviendo en un puesto de pescado"...
  siiiii ...y él de mensajero mayor a las 6 de la mañana..
  jajajaj pescaoooooooo frescooooooooooooo...no te jode...menudo gilipuertas el menda..
  és que és demasié, Francesc...demasié..

  ResponElimina
 4. estem envoltats d'imbècils Miquel, sort que aquest va emigrar a Madrit, i regorgita des de la distància.

  ResponElimina
 5. Es curioso, Féliz de Azúa ha conseguido al final parecerse al personaje de "Historia de un idiota contada por él mismo".

  ResponElimina
  Respostes
  1. ...que es su principal obra, claro.

   Elimina
  2. es verdad, no había caído, fíjese usted doctor és víctima de su propia incongruencia.

   GRACIAS

   Elimina
 6. Amb aquest paio no cal ni molestar-se massa amb el que diu. Ell ja és un insult permanent. Ell és així. I ja que parlem d'idiotes recordo que vas fer un article on citaves a un grup d'idiotes tots junts. Tots aquests a més d'insultar tenien la dèria de no voler saber res del lloc, família, llengua on havien nascut, ni res de res. Això vas dir que tenia un nom, com un síndrome... (el volia apuntar per saber-ho millor però em vaig despistar. Ara no trobo el teu post, m'ho pots dir sisplau? Entre ells hi havia en Marhuenda, Aleix Vidal-Quadras, En Loquillo, El de "la Torna" Albert Boadella, i algun altre.
  Moltes gràcies.

  ResponElimina
  Respostes
  1. encara m'ha donat temps Josep, és aquest...

   http://blocfpr.blogspot.com.es/2016/03/la-sindrome-de-xenius.html

   Elimina
 7. a la tarde t'ho buscaré Josep, que ara haig de marxar, et deus referir a la síndrome de Xenius, al google el pots trobar.

  ResponElimina
 8. Hay demasiada gente que piensa que vender pescado es algo indigno y fácil. Se ve que nunca lo hicieron.

  ResponElimina
  Respostes
  1. de entrada hay que levantarse temprano Daniel, aunque el sentido que le da el prenda de Azúa és tratar a Colau de vulgar, de zafia, de pescadera que és un tipo de insulto o calificación que se usa para las personas que Azúa cree que Colau es.

   Elimina
 9. Gràcies Francesc, ja està tot . Només volia saber el nom. ja me'l dónes, es la síndrome de Xenius.
  Si senyor!
  Moltes gràcies

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada