ÚLTIMS ESCRITS:
latest

CARDEU, COMPANYS CARDEU!


Francament m'hagués agradat molt més que hagués estat primavera i que la primera fóra aquella nina rossa, prima i pigarda que cada tarda pujava amb mi al tramvia quan el jorn s'endormia, deia Serrat. Però això de cardar es fa com i quan es pot a vegades i no en les millors condicions, com el cas de la parella del metro a l'estació del Liceu a les dotze de la nit, i que tant d'enrenou ha aixecat.
Sembla que anaven beguts, almenys la noia; ai, qui no ha tingut una nit boja, a vegades amb conseqüències posteriors inesperades o no desitjades, que també podria ser.
Però noi, la gent s'ha esverat, i tot per què una parella practicaven una cosa tan bella com l'art de fornicar, cardar, follar, copular, que normalment la gent seriosa ho fa d'amagat. No dic fer l'amor, encara no sóc gilipuà.
Ja entenc que no cal fer-ho en una estació del metro a la vista de tothom, però tampoc n'hi ha per tant d'en renou, però noi sembla que tornem a la moral victoriana, de manera que ja ni els gossos gosen copular pel carrer.
Ah!, i que ningú s'enganyi, la noticia la vaig publicar a Collonades, i mentre que qualsevol noticia que pengi no passa de les 20/30 visites, aquesta va ja per les 400 i això que davant de 'sexe al metro' hi vaig posar un marededéuper què no cridés tant l'atenció.
Molta hipocresia és el que hi ha, com l'altre dia que una noia donava el pit al seu nadó a l'autobús i algú la va censurar, haig de dir que va sortir ben escaldat per la resta, les coses com siguin.
Cardeu, cardeu! Companys que d'això va la vida, i no feu cas dels que fan l'amor, segurament veuen els toros a les 6 de la tarda d'un dissabte a TVE, i no es queixen, o possiblement, carden poc i malament. De fet, de tota aquesta història el que més em preocupa és la persona que va gravar l'escena amb el mòbil, primer per què ho va fer en vertical i segon pel fet de fer-ho, no la voldria pas per veïna. sbd - 26.03.16
« PREV
NEXT »

4 comentaris

 1. LP Per el meu amic, de Serrat
  Creo que junto con el de Mediterraneo son los mejores LPs de Joan Manel...eso sin contar algún que otro tema suelto, como por ejemplo "Lucia".
  salut

  ResponElimina
 2. Per mi que acabaven de llegir el poema de l'Estellés. Encara que sigui de lluny, em semblen dos joves extraordinàriament sensibles a la lírica del valencià.

  ResponElimina
 3. que no crec sàpiguen qui és ESTELLÉS n'hi l'hagin llegit mai, encara que ves tu a saber....

  ResponElimina
 4. SINCERAMENTE TUYO, Estas pequeñas cosas, El Carrusel del furo...i moltes més. Fixa't que U2, Michael Jackson o el recentment desaparegut Prince, bones bones cançons, no arriben a la dotzena, i U2 menys encara, només en tenen dues. De Serrat, bones no et caben als dits de la ma i amb prou feines afegint-hi els dels peus....

  salut

  ResponElimina