Pot succeir que tot l'enrenou mediàtic que s'ha organitzat per la crema (o no crema) d'un full de la Constitució que no era tal, per part d'Empar Moliner a TV3, hagi servit per donar a conèixer, per denunciar la obscenitat del Constitucional, el braç armat lletrat del Govern, en decidir tumbar les mesures per a garantir el subministrament energètic a les famílies vulnerables de la Generalitat.

A mesura que Empar anava explicant com s'ha dut a terme aquesta resolució, que deixa en precari a 895 famílies que s'havien acollit a aquestes mesures d'ajuda, Moliner va arrencant fulles d'un llibre, en el qual es pot llegir en el seu llom "Constitució espanyola", i les va llançant a un cub metàl·lic. Al mateix temps que arrenca les fulles, comenta que la situació porta a que "qualsevol llibre que es tingui a mà" pot servir per alimentar una estufa.
Al final del seu comentari, que planteja com "Quan escalfar a l'hivern és inconstitucional", Moliner encén un llumí, que apropa a una de les fulles arrencades i, al final, llança també el que queda del llibre a la galleda, ja en flames. 

I aixó, la denuncia d'aquesta cacicada del Constitucional en una decisió purament política, és el que és important, el fons, denunciat per l'Empar, i la forma, que seria el discutible, en el fons és el que ha servit per què es prengui consciència del fons de la questió que obscenament ha tirat pel terra el Tribunal Constitucional més politizat de tots els que es fan i es desfan.

A més, la majoria que l'han criticat, ni tan sols han vist el vídeo, o han vist nomès el que volien i els interessaba veure. Per cert, el que va cremar l'Empar era un full d'un llibre d'atrezzo de títol, 'com muntar un galliner', segons ha explicat avui a Rac1.

Quedi clar que no sóc partidari de cremar res, ni papers, ni banderes i menys encara llibres, però no ha estat aquest el cas d'ahir de l'Empar Moliner, i això és el que cal recalcar, a banda de actuar per que aquesta resolució sigui revisada per part del Constitucional, si no ara que ja estem a la primavera, si de cara a l'hivern proper. Tan catòlics que són aquesta tropa constitucionalista, tan primmirats i no practiquen la caritat cristiana, amb casos com aquest.  No saben i ni tan sols poden imaginar o no volen que ha de ser un  hivern a una casa amb criatures, sense calefacció ni aigua calenta.