L'Assemblea de l'Estat de Califòrnia (EUA) ha votat avui a favor d'una mesura que, si tira endavant, obligarà tots els banys públics unipersonals de l'estat a no distingir entre sexes, en un moment en què s'ha generat gran polèmica al voltant de aquesta qüestió en tot el país. La mesura, que va ser aprovada per 52 vots a favor i 18 en contra, se cenyeix als banys unipersonals, és a dir, aquells que no admeten més d'un usuari al mateix temps i molt comuns en ara bars i restaurants, i queden exempts els banys multipersonals que es troben habitualment en superfícies comercials o gimnasos.

Com que totes aquestes institucions a Califòrnia en mans del Partit Demòcrata, que és el que ha proposat la mesura, és previsible que la llei tiri endavant. Si arriba a ser aprovada, l'estat més poblat dels EUA, amb 39 milions d'habitants, obligarà a tots els bars, restaurants i altres negocis que tinguin banys públics unipersonals a retolar amb el "gènere neutre" per "ajudar la gent transgènere, els pares amb fills d'un altre sexe i els adults que tinguin cura de majors ", segons el text aprovat.

A més dels locals privats, la llei també afectarà tots els edificis governamentals, i els encarregats de comprovar que s'aplica seran els inspectors responsables de garantir que es compleix el codi d'edificació.

Precisament avui, el Govern dels EUA va presentar una demanda contra Carolina del Nord i el seu governador, el republicà Pat McCrory, per una llei d'aquest estat contra els transsexuals que obliga a usar els banys públics d'acord amb el sexe indicat en el certificat de naixement . La qual cosa no deixa de ser un problema un sennor ara senyora ha d'anar al lavabo dels cavallers ia l'inrevés.

I és que aquest problema es hauria d'haver resolt fa molt de temps, serveis per a tots i s'ha acabat el problema, a més que per a les senyores és un avantatge, perquè actualment als lavabos de senyores de qualsevol espai públic hi ha cua, mentre que en el dels homes no, encara que no es jo si s'hauria de suprimir els lavabos on mingitar de peu de cara a la paret, cosa que solament poden fer els homes o algun transexual, tot i que precisament aquí és on s'agilitza la cosa de la pixera.

Aquesta mesura deixa de discriminar a tots, homes, dones, transsexuals, bisexuals, Sanchez Dragó, el sumsum i el corda. I és que el poble que pixa unit roman unit. Ja m'imagino l'eslogan: junts pel pipí. Que bonic, ja em veig una familia sencera anant a pixar junts al Baricentro, el papa, la mama i els nens, i és que la familia que pixa unida tambè romàn unida.