BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ
BLOC D'ACTUALITAT
Home » » ¡UI EL QUE HA DIT LA GABRIEL!

¡UI EL QUE HA DIT LA GABRIEL!

- Francesc Puigcarbó - dijous, 12 de maig de 2016 - 12.5.16


Anna Gabriel (CUP) tindria "fills en comú amb un grup"
 • "Tenir fills en família converteix les persones en més conservadores", sosté la diputada anticapitalista
 • "Si pogués formar part d'un grup que decideix tenir fills en comú, em satisfaria la idea". Amb aquesta frase, la diputada de la CUP, Anna Gabriel, es refereix al concepte que té del terme 'família' en una entrevista a Catalunya Ràdio que s'emetrà el proper dissabte i de la qual s'ha publicat un breu extracte.
 • Gabriel considera que les persones que decideixen tenir fills "en família" es converteixen en "més conservadores". "Encara que tu vulguis el millor per a ells, s'entra en una lògica més perversa. La família convencional és pobre i enriqueix molt poc", afirma. La diputada anticapitalista advoca, "com en moltes altres cultures", per criar els fills al costat d'altres persones que convisquin en el mateix espai, ja que el concepte de maternitat i de paternitat "no estan individualitzats" com en els països desenvolupats. "No se centren en un nucli petit com una família nuclear", apunta sobre la idea d'una parella amb un o diversos fills.
 • "La idea és que eduqui la tribu", explica Gabriel, que creu que d'aquesta manera no hi ha "sentiment de pertinença" d'un fill, sinó que són "fills i filles que has tingut i parit tu amb els altres".
.
Parafrassejant a José Maria Garcia, ¡uy lo que ha dicho la Gabriel!, i de seguida s'ha esvalotat el galliner. Anna Gabriel a Cat.radio va donar la seva opinió a futur, de quan sigui mare, i segurament si això es produeix s'haurà d'empassar les seves paraules, qualsevol pare o mare saben el que deien els seus fills adolescents que farien quan tinguessin fills, com els educarien, etc etc, i saben que han acabat criant-los i educant-los com els seus progenitors... com han pogut, que aqui com a la vida, no hi ha manual d'instruccions.

En poca estona ja s'ha organitzat la conyeta, des que si anirien en 'taparrabos', bestiesa vulgar que ha deixat anar el bocamoll de Gonzalo Bernardos, l'amic íntim d'Artur Mas, a  L'Ahjí, un xicot nigerià que deia que ell ja hi estaba acostumat a això de la tribu, o una altra que directament tractava a l'Anna de lesbiana, etc etc.

Nomès era una opinió, que es pot compartir o discutir. En els últims temps el concepte de familia ha canviat molt, actualment n'hi ha de molts tipus, la dita tradicional, monoparental, parelles gais o lesbianes, i tots com s'ha fet sempre, fan el que poden per pujar els seus fills, que per descomptat en cap dels casos seran conservadors, o no seran....

El tema no dona per a més, simplement, cal esperar a que passi el temps i si l'Anna Gabriel té fills, veurem com els puja, i no cal fixar-s'hi molt per considerar que ho farà com s'ha fet sempre, i sinó, al temps.....
SHARE

- Francesc Puigcarbó

5 Comentaris :

 1. això ja és molt vell, es practicava -més o menys- a les comunes i en els grups comunistes primigenis i era la idea de l'estat comunista pur, al principi, que els infants pertanyien a l'estat, res de nou sota el sol, en general no funciona gaire bé tot i que la forma tradicional també té les seves servituds, el que em fa gràcia és que sempre sembla que es descobreixi la sopa d'all, per cert, d'aquelles comunes amb fills compartits també en va sortir gent conservadora tipa d'anar d'Herodes a Pilat...

  ResponElimina
  Respostes
  1. Així és, pero això ella no ho sap, i de families ben conservadores n'han sortit fills ben radicals i viceversa. Això és parlar per parlar, coses de la nova política.

   Elimina
 2. No hay nada tan osado como la juventud y la inexperiencia.
  Quien no es comunista a su edad, es que es un idiota, y quien lo es a la mía...es que es un idiota...
  La frase no es mía, ya lo decía Italo Calvino hace muchos años.
  Salut

  ResponElimina
 3. i és una frase molt encertada, FUSTER deia quelcom similar. Quan tingui fills veurem que fa.

  ResponElimina
 4. AIXO ES PRACTICAVA EN ELS "KIBUTZS",I FOU LA MANIPULACIO POLITICA MES DESCARNADA,MOLT MES QUE LA FAMILIAR,FINS EL PUNT QUE EL ESTAT JUEU,LA VA MODIFICAR...PERO ELLA,TE TOT EL DRET DE FER LO QUE VULGUI.

  ResponElimina