Aquest text l'he trobat aquí, m'ha semblat molt divertit, i m'he pres la llibertat d'intentar traduir-lo, atès està en anglès.....

Poc a poc els científics han procedit a la reintroducció d'un Grup petit d'éssers humans normals. Un membre del subtipus en perill d'extinció de l'ésser humà, que posseeix les habilitats inusuals per reflexionar amb calma sobre les situacions i veure el món des de la perspectiva d'altres, es reintrodueix en la població.

En un ambiciós intent de reviure una població considerada durant molt temps d'estar a la vora de l'extinció, els científics van anunciar divendres que han començat lentament a reintroduir els éssers humans normals, ben adaptats a la societat.

D'acord amb funcionaris de la Universitat de Cornell, on durant els últims 18 anys, els investigadors de conservació han operat en un santuari tancat amb els éssers humans que són sensats i el converteixen en un hàbit com pensar abans de parlar, el grup en perill d'extinció està sent cautelosament reintegrat en certes localitats a tot el país amb l'esperança que que poden restablir les comunitats permanents i un dia tornar a prosperar com a espècie.

"Hem treballat durant anys per estabilitzar la minvant població de la nostra societat de la gent sana, generalment raonables, i dins dels límits segurs del nostre refugi per fi hem vist que els seus números comencen a rebotar cap enrere una mica," va dir Josh Adelson, director de l'equip d'investigació de Cornell, que es va traslladar a la resta de membres del grup en un hàbitat protegit el 1998 per evitar que morin per complet. "Ara, podem començar molt gradualment a alliberar aquesta rara raça d'éssers humans racionals de nou entre el públic en general. Amb sort, poden sobreviure i prosperar".

"Fins i tot si aquest petit grup d'éssers humans capaços de fer front a les seves emocions negatives d'una manera no destructiva aconsegueix florir, encara no se sap si la propera generació serà capaç de sobreviure."
"La nostra esperança és que d'aquí a un segle o així, els trets per prendre decisions sòlides a llarg termini i ser capaç de tolerar la gent diferent d'un mateix es propagarà i començar a ressorgir dins de l'espècie en el seu conjunt", va continuar.

Abans dels esforços de conservació, es creu que les persones amb bon judici i la capacitat de posar les necessitats d'altres abans que ells mateixos havien disminuït a menys de 150 dins de les fronteres del país equànime, i s'havia extingit completament en els negocis de la nació i institucions cíviques. Els experts coincideixen que sense aïllament, protecció i programes de cria en captivitat, els individus reflexius, previsors restants haurien estat totalment destruïts.

Tot i que admet que la fase de reintroducció del projecte serà complexa i el seu èxit lluny de ser segur, Adelson ha posat èmfasi que aquestes mesures eren, però, absolutament necessàries, sense els éssers humans responsables i emocionalment madurs capaços de veure més enllà de la satisfacció immediata dels seus desitjos més baixos mai es pñodria restablir aquest punt de suport en la societat.

"Òbviament, hem pres grans precaucions abans de l'alliberament d'aquests individus en un entorn on les manifestacions de bon sentit, ment oberta, i l'empatia humana bàsica són percebudes com a signes de debilitat", va dir Adelson, que va assenyalar que per facilitar la transició durant el seu primer mes per aclimatar-se a la societat, la població en perill d'extinció es mantindria lluny de la televisió, Internet, els anuncis, i totes les altres formes de mitjans de comunicació. "Per exemple, els hem entrenat pels inevitables trobades que s'enfrontaran amb grans grups de persones incapaces de separar les emocions dels arguments."

"No ha estat fàcil", va continuar Adelson. "El mes passat, els membres del nostre grup de prova es van enfrontar a diversos individus agressius i abusius, i un altre estava gairebé destrossada per hordes d'ira en les xarxes socials dins de tan sols 48 hores d'haver estat reintroduïda en una àrea metropolitana, que ens va obligar a portar-ho de tornada a la nostra refugi immediatament ".

Tot i que els investigadors han expressat un caut optimisme per al programa de reintroducció, molts científics líders han assenyalat que el nombre d'àrees als EUA capaços de sostenir els éssers humans equilibrats ha disminuït dràsticament. Segons els experts, no hi ha gairebé cap possibilitat que la població prosperarà de nou en qualsevol part de l'estat de Florida.

"Fins i tot si aquest petit grup d'éssers humans capaços de fer front a les seves emocions negatives d'una manera no destructiva aconsegueix florir, encara no se sap si la propera generació serà capaç de sobreviure", va dir Adelson. "Hi ha una gran quantitat de variables desconegudes, i ens adonem que estem prenent un gran risc aquí. Però aquest programa és la nostra última i millor esperança d'assegurar que les persones que estan disposats a sortir de la seva manera d'ajudar a algú que no es els pot oferir immediatament res a canvi segueixen sent una part del nostre món ".

Els investigadors van confirmar que era ja massa tard per aturar la raça dominant al país dels humans - culs -(*), de manera incontrolable a totes les regions de la terra.


(*) assholes m'ho tradueix com a culs, a no ser que es refereixi que pensen i actuen amb el cul.