Mitja dotzena de protestes coincidiran aquest cap de setmana a Barcelona, després d'una setmana de protestes i disturbis a Gràcia pel desallotjament del Banc Expropiat. a aquesta reivindicació... se li sumaran altres molt dispars, com la que convoquen els legionaris dissabte amb la cabra i tot -que ha motivat una de signe contrari al final del recorregut- i la que preveien des de fa setmanes entitats sobiranistes per aquest diumenge contra les recents sentències del Tribunal Constitucional . Actes i causes que molt poc tenen a veure entre si, però que obliguen els Mossos d'Esquadra a preparar un ampli desplegament en diferents barris de la ciutat de forma simultània.
Se'ls gira feina als mossos d'esquadra, que ja saben que facin el que facin no acontentaran a ningú, ah! i si algú creu que totes aquestes manifestacions juntes en un cap de setmana son casuals, que s'ho faci mirar, res és casual, tot està programat per que conflueixi....., estem en precampanya.

Esperem que si hi ha aldarulls, en cap d'aquestes manifestacions a algú se li ocorreixi buidart-se un ull per tal perjudicar a la nostra policía nacional.