ÚLTIMS ESCRITS:
latest

BASE LEGAL: PROBANDO, 1,2,3


El director de l' Oficina Antifrau de Catalunya (OAC), Daniel de Alfonso, ha anunciat avui que anirà a donar explicacions al Parlament, tot i que ha advertit que no hi ha base legal perquè la càmera el destitueixi per negligència per l'escàndol de la conversa amb Jorge Fernández Díaz, i ha avançat que, si finalment el cessessin, ho recorreria davant la justícia.

En una entrevista amb l'agència Efe, De Alfonso, que ha estat citat per a demà al Parlament per donar explicacions pel contingut de les seves converses amb el ministre d'Interior, Jorge Fernández Díaz, ha assegurat que no hi ha base legal per destituir-lo per negligència notòria de les seves obligacions. "No ha existit deixadesa, sinó en tot cas excés de diligència", ha al·legat.

El director d'Antifrau ha revelat que avui mateix ha posat el seu càrrec a disposició dels sis dirigents de l'OAC, que li han demanat per unanimitat en una votació secreta que continués en el seu càrrec, de manera que, segons ha advertit, no pensa dimitir perquè compta amb la confiança dels seus i està convençut que tampoc no hi ha base per a legal perquè el destitueixin.

No es tracte d'una base legal, és tracta de que aquest senyor ha prevaricat, i és tracta d'una questió d'ètica i dignitat personal, que em temo el Sr. de Alfonso no sap que és ni li sona. A banda que no es de fiar algú a qui li punxen el telèfon com si res, almenys tres vegades; que s'en vagi a treballar a la TIA, és el lloc que li escau i pertoca.


« PREV
NEXT »

3 comentaris

 1. El otro de la banda.
  Mala persona.

  ResponElimina
  Respostes
  1. un simple lacayo pelotero al servicio del amo.

   Elimina
 2. LO de la Sanidad...el capullo , con el otro a la brega, ha dicho que en Catalunya la han reventado...mira y escucha las declaraciones.
  es de pena de prisión

  ResponElimina