EL JORN DELS MISERABLES


Informa el diari Público, de les converses gravades entre el Ministre Fernandez Diaz i el director de la OAC de Alfonso, el 2014, en que tots dos parlaven de buscar (jo afegiria inventar, si cal) eventuals casos de corrupció que afectessin ERC i CONVERGÈNCIA. Podeu llegir extractes de les converses telefóniques ara i aqui.

Obviàment, s'han  escoltat tot seguit veus d'aqui demanant la dimissió del Ministre i del cap Antifrau, Carlés Mundo, Mercé Rovira, Quicu Homs i més. 
No crec que ningú s'hagi sorprés, el tripijoc es donava per fet, recordeu les inventades acusacions contra Artur Mas, dos o tres dies abans de les eleccions, o les falses acusacions tambè contra Trias. Es part d'una guerra bruta de l'Estat Espanyol, que no va nomès contra ERC i Convergència, deu n'hi do com ataquen a Podem amb Veneçuela. 

No sé si aquesta actuació del Ministre barrut i miserable és per demanar la seva dimissió, o la de Marcelo que és el que l'hauria de cuitar de no fer males accions. Ara, pel que si hauria de ser cessat immediatament és per haver-se deixat gravar aquestes converses telefóniques conspiratives amb de Alfonso. Si al Ministre de l'Interior l'enxampen gravant-lo, vol dir que no es capaç ni de garantir la seva propia seguretat i privacitat, i una persona tan inepte no pot exercir de Ministre. Cal recordar que va ser espiat (gravat) al seu propi despatx. Ho sento, pero hauria de ser cessat ja!, ell i Marcelo.
Comparteix:  

Comentaris

 1. Però no passarà, no passarà res, absolutament res, res de res. Tot seguirà igual com ahir i com abans d'ahir.

  ResponElimina
  Respostes
  1. així ens va, es greu molt greu el que ha destapat Público, però no passarà res., així és, mai passa res...

   Elimina
 2. escoltar el Fernández Díaz rebuscant, ensumant, furgant en el femer per mirar si troba brutícia per perjudicar els seus enemics polítics, és quelcom absolutament repugnant. Però tranquil, no pasará res!!

  Pepe Gotera i Otilio
  Això en un pais normal no pasa!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Josep, Pepe Gotera i Otilio, o la TIA, en comptes del Ministerio del Interior.

   Elimina
 3. Hombre, lo de joder la Sanidad es demasié...de prisión

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada