Veient a la sexta la prèvia al debat d'avui a les 10 de la nit, que no penso veure - no són hores -, i la seva previsibilitat fan innecessària la seva visualització, penso que si hi ha algú a banda dels 4 líders?, al seu equip i al gremi de preguntadors de coses prèvia presència de la carxofa, antigament dits, periodistes, a qui li interessi aquest debat, que tampoc serà un debat, més aviat assistiran els qui ho vegin a quatre monòlegs, cadascú d'ells seguint al guió previ establert i que tots sabem ja de memòria. Es podria dir que qualsevol que estigui una mica a l'aguait podria escriure el debat i que dirà cada un dels líders?, i poc, ben poc erraria. Quan acabi ja poden tornar a guardar  al Sr. Campo Vidal al Congelador, i al sr. petitó que està amb ell, amb pinta de pagés vestit de primera comunió, al geriàtric.

D'entrada  Iglesias i Sanchez ja han muntat el  numeret anant a veure als de TVE que es manifesten davant del palau de Congresos. Per cert, que Sánchez ha arribat acompanyat de la senyora, que dona la sensació que li va el faranduleio de les càmeres.

Nomès falta arribar Mariano Rajoy, però això ja no ho veurè, com diria l'avi dels Oscars. 

Ah! De la mateixa manera que no penso veure el debat, si aniré a votar, en blanc, per descomptat. Si!, ja sé que no serveix per a res, però és un dret que tinc i vull exercir. BONA NIT I BONA SORT.