El PP amenaça amb una demanda a El Mundo Today pel web 'Rajoy president'. Els responsables d'El Mundo Today van anunciar aquest dimarts a través de les seves xarxes socials el burofax que han recollit aquest dimarts del Partit Popular, signat amb el director de l'assessoria jurídica dels conservadors. En aquest, amenacen amb "iniciar totes les accions legals fossin necessàries per defensar els nostres interessos" si la web segueix activa.




En conversa amb eldiario.es, el responsable d'EMT, Xavi Puig, assenyala que el PP sosté que el portal "incita a la confusió i fa servir distintius del partit". "Un dels exemples que posen de que genera confusió és la de frase que apareix per sota, '© 1957 Partit Popular - Tots els drets reservats', i que jo sàpiga no es van fundar aquest any; això delata que és un atac a una web satírica ", destaca Puig. "Que l'hàgim de tancar ja és part d'aquestes eleccions. Que el partit del Govern, a cinc dies de les urnes, provoqui això, defineix la seva forma d'encarar el sentit de l'humor", lamenten des de El Mundo Today.




'Rajoy president' és un portal creat per parodiar la campanya del PP a les generals del 26 de juny. Per a això, el web utilitza tota la imatge corporativa del partit, a més de les xarxes socials oficials del mateix. Les "novetats" respecte a l'estratègia electoral dels de Rajoy que aporten són un nou eslògan ("per mi, bé"), cartells amb gats o joves o seccions delicades que estan "en construcció".

A aquesta hora, 'Rajoy president' ha augmentat el seu tràfic de visites de forma notable, segons expliquen des de El Mundo Today.

I és que partit Popular i humor és un oxímoron, en canvi partit popular i corrupció, no!