En un dels episodis de la sèrie televisiva 'Enredo', Katherine Helmon, la dona del protagonista Richard Mulligan, aquell que quan hi havia un problema feia que es tornava invisible, mata un tipus a la dutxa de casa seva, d'un cop de martell, d'un cop de maó i d'alguna cosa més. La veu més d'un veí, i no obstant això ella ho nega. Parlo de memòria, però com del que vull parlar és de desmemòria ja m'enteneu. Aquí s'ha perdut del tot la decència i no dimiteix ningú, ningú sap res i tot ho negai per tant ningú té la dignitat d'assumir responsabilitats, com Richard Mulligan, més d'un voldria ser invisible a hores d'ara, sobretot el Ministre Fernandez Díaz o Keyser Söze Rajoy.
I és que és molt greu el que han destapat les gravacions al diari Público, i a sobre el barrut miserable del Ministre, encara va de víctima i acusa de miserables als altres, mentre Rajoy com Mulligan es torna mentalment invisible, ell no sap res, ni tan sols que existis l'Agencia Catalana Antifrau. 
Jo no sé si aquest senyor sap que és el President en funcions d'Espanya, que no d'Espanyistan.
Aquest cas, que té moltes similituds amb el Watergate, s'hauria de dir 'barrutgate', o 'merdagate' que molta merda i miseria moral hi ha en l'actuació del S. Ministre i el seu lacai de l'ACA.
És que és molt fort, els senyor que ens hauria d'espiar, de gravar, ha estat espiat i gravat, i és el que ha de garantir la nostra seguretat, encara bo que els de ISIS passen de nosaltres, per què si no estàvem ben arreglats.
Per cert, si el senyor ministre en disfuncions, no han dimitit demà al matí, el Sr. Rajoy l'hauria de cessar immediatament, car de no fer-ho, el que hauria de dimitir o ser cessat de motu proprio o per les urnes (això és impossible) és ell, Keyser Söze Rajoy, el rostre impenetrable, i barrut, molt barrut, cínic i miserable:

"Estamos en lo de siempre, a cuatro días de las elecciones, hay algunos que intentan aprovechar y pescar en río revuelto a ver qué sacan"