El candidat del PP a l'26-J ha lloat a Gran Canària la figura de qui va ser líder del partit a les illes, que no va anar a l'acte, acudint a les dades del creixement en l'arribada de turistes a l'arxipèlag any rere any.
"Hem tingut un magnífic ministre de Turisme: José Manuel Soria". Amb aquestes paraules el candidat del Partit Popular a les eleccions del 26 de juny, Mariano Rajoy, ha recordat a Gran Canària, a la seva terra natal, l'ex ministre d'Indústria, Energia i Turisme, que va haver de dimitir en veure's implicat en els papers de Panamà.

"L'any 2014 Canàries va rebre el major nombre de turistes de la seva història, a l'any següent va tornar a batre els rècords i el 2016, a l'altura que estem, per tercer període consecutiu tornarà a superar els seus registres", va afirmar Rajoy per atribuir a la tasca de l'exministre aquestes dades a la terrassa del restaurant Churchill, a Las Palmas de Gran Canària.

Aquest candidat és idiota, o sigui que no entén les coses o li costa entendre-les, a Canàries hi ha mes turisme porquè cada vegada hi ha menys llocs on anar a la Mediterrània, la gent no va, o hi va a poc a Grècia, Turquia, Tunísia, Egipte o Marroc i per pura lògica o gregarisme va a Canàries. És això estúpid, Soria no hi ha tingut res a veure.

A part, el que si té mèrit és el turisme barat (el seu propi) de l'ex ministre Soria, a preus de riure en hotels i resorts de cinc estrelles al Carib, d'amiguets seus sospitosos habituals, és clar.