IDEOLOGÍA DE GÈNERE

 

El cardenal arquebisbe de València, Antonio Cañizares, ha demanat als catòlics que desobeeixin aquelles lleis que considera injustes basades en "la ideologia més insidiosa i destructora de la humanitat de tota la història, que és la ideologia de gènere". El cardenal va instar els fidels valencians a "encarnar el projecte eucarístic en la vida quotidiana, en la família, a l'escola, a la fàbrica", el que implica "testimoniar que la realitat humana no es justifica sense referència al creador". Precisament, segons l'Arquebisbat, "això és el que destrueix la ideologia més insidiosa i destructora de la humanitat de tota la història, que és la ideologia de gènere, que tracten d'imposar-nos poders mundials més o menys solapadament amb legislacions iniqües, que no hi ha que obeir".
L'homenet que de tant en tant es disfressa de Superman, no té cura, està malalt d'estultícia, de ignomínia, és una obscenitat vivent, ell que n'hi ha format família ni té (oficialment) fills, ni sap que és una fàbrica, que cony defensa si no predica amb l'exemple, potser perquè ell com els seus acòlits cristians, no té sexe definit o ideologia definida de gènere, de fet no és home, ni transsexual, ni bisexual, ni lesbiana, ni dona, és un Cardenal que és una altra mena de gènere, que hauria de desaparèixer per inútil, obscè, ofensiu i onerós i no només per als catòlics. Recordar només que ell, és un representant de la Gran vergonya eterna de la humanitat. Vagi-s'en a fer la mà Cardenal d'opereta, que no és pecat i és distret a banda de prevenir el càncer de pròstata; la seva, és la història explicada per un idiota....

AFEGITÓ: Aqui també parlen de Sonseñor.
Comparteix:  

Comentaris

 1. Este domingo apareció a primera hora por la cocina de TdC el Omella. Ya sabes que es el arzobispo de Barcelona.
  Venía sólo. Sin curia . Quería saber cómo y que se cocía en la cocina.
  Es maño, de Teruel. Tipo afable y sin tonterías. Se le habla de tu a tu.
  Estuvimos conversando sobre la cantidad, la calidad, el tipo y la forma de la comida (cuchara) y quiso saber todo el funcionamiento.
  Se ofreció para venir a dar un cable y le dió el tl a la que lleva la congregación por si le faltaba alguna cosa.
  Un tipo majo.
  Me dió un apretón de manos fuerte y además las gracias.
  Nos despedimos en latín y quedó sorprendido (no le dije que soy teólogo).
  Salut

  ResponElimina
  Respostes
  1. bé, Omella és un cristià, un bon cristià.

   Elimina
 2. L'homenet que de tant en tant es disfressa de Superman, no té cura, està malalt d'estultícia, de ignomínia, és una obscenitat vivent, ell que n'hi ha format família ni té (oficialment) fills, ni sap que és una fàbrica...

  Molt bona descripció, Francesc. Et felicito.

  I el que dius d'ell no entra en contradicció amb el que diu el Miquel. Les persones tenen aquestes coses, grans assassins o torturadors han estat també persones afables i bons pares de família.

  ResponElimina
 3. els nazis dels camps de concentració on gassejaven jueus eran cultes i escoltaven música clàssica.

  ResponElimina
 4. El que diu en Miquel és veritat, sembla que és una persona com ell explica, però això no hauria de ser la notícia. Ja sobreentén que és cristià. Aquí tenim en mossèn Joan, un home de prop de 90 anys i sempre anava per les cases per si necessitaven alguna cosa, i tots haurien de ser igual.
  La resta de cardenals, bisbes, or, i diners dels seus bancs, i els nens...no hi ha paraules. Molt bon article el teu, Francesc.

  ResponElimina
 5. Hi ha molt bona gent a l'Esglèsia, Josep, però són els de baix, no els de dalt.

  ResponElimina
 6. Personalmente lo que diga este señor me da igual... la verdad es que ahora, que estoy desconectado de casi todo, soy mucho más feliz..

  ResponElimina
 7. sigue asi, no vale la pena encabronarse con la mayoria de las cosas.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada