L'Aeroport d'Arrecife a Lanzarote és petit, però eficient, i mira que rep en plena temporada molts vols cada dia; quan aterres surts de l'avió pel finger i de seguida ja surten les maletes. Però el del Prat a Barcelona és el mateix augmentat exponencialment en un cent per cent, i és un caos exasperant; ahir a les 19:45 aterràvem i les maletes varen aparèixer finalment a les 21:20, tot un rècord, i, menys mal que no les varen perdre els d'Iberia o Vueling, Tarsan m'en dona!. 
Va haver-hi un moment de pànic, quan es va aturar la cinta i al lluminós ja no apareixia el vol de Lanzarote, nomès el de Dublin, ple de mainada amb samarreta taronja que venien de fer alguna estada idiomàtica a Irlanda, finalment però, vàren aparèixer barrejades les maletes de Dublin i Lanzarote.

La culpa, ja li he dit altres vegades a la Nuri, no és de l'Aeroport, és dels viatgers, que hauriem d'aprendre a viatjar amb l'equipatge que puguem transportar a l'avió, o sia un parell de maletes de mides reglamentaries i una motxila o dues (una cada un), però sembla, almenys en el nostre cas, que quan anem de vacances ens n'anem de casa per sempre, i, llevat de les tovalloles ens emportem de tot, i segurament podem prescindir de moltes coses, quan de fet, de l'ùnic que prescindim és el microones que va bé per saber quina hora és.
De cara a l'any vinent hem fet el ferm propòsit d'intentar evitar les maletes i la pesada i exasperant espera per recollir-les, però clar, on posem tots els regals per les nenes, els gendres, els nets, i els 14 cartrons de Nobel que duiem a meitat de preu que aquí?