ÚLTIMS ESCRITS
latest

dilluns, 4 de juliol de 2016

CONFORMITAT


Si sóc com tots els altres, si no tinc sentiments o pensaments que em facin diferent, si m'adapto en els costums, les robes, les idees, al patró del grup, estic salvat; salvat de la temible experiència de la solitud. Els sistemes dictatorials utilitzen amenaces i el terror per induir aquesta conformitat; els països democràtics, la suggestió i la propaganda. Dues maneres diferents, però una mateixa finalitat, la conformitat, el silenci dels anyells... - Eric Fromm.

« PREV
NEXT »

10 comentaris

 1. Llevan todos los partidos políticos una temporada de atemorizarnos.
  Ahora nos quieren aborregar para que nos hagamos de una Mutua...dicen que no hay dinero para pagar la Pensión...Nadie ha salido a decir nada de como se manejan las pelas..ni los que antes clamaban por LA CASTA , que ahora llaman SISTEMA POLÍTICO....Hay que joderse....
  Sólo nos quieren por el miedo...nos manejan por el miedo y ellos, incluso los que hablan de LA CASTA, ya están tranquilos, otro cuatro años de cobrar de la mamella.
  Claro que nos quieren....y tanto que nos quieren....Sólo hay 365 asientos de cobrar mogollón con puertas giratorias, y ellos están en el bombo gracias a nosotros.
  Un abrazo

  ResponElimina
  Respostes
  1. hauriem de començar a dedicar-nos a la política, és la única sortida, podriem per començar sent d'esquerres i anti casta i ja evolucionariem cap a socialdemòcrates.

   Elimina
 2. eppppppppppppppppppp ¡¡¡és clar que si ¡¡
  Cullons...tens bones idees ¡¡
  Salut...Jo vuldria ser hi abans, una miqueta del PC..¿ poc ?

  ResponElimina
 3. Y la pregunta que quiero que hagas en tu blc

  Hemos hecho unas votaciones anteriores, hace 6 meses. Los de Ciudadanos sacaron 40 escaños y los del PSOE 80.
  Estas pasadas se han sacado 32 escaños y los del PSOE 75. Sumados son 5 + 8=13 escaños menos.
  ¿ Estos 13 congresistas menos cobraran durante los restantes 3 años y 6 meses las mensualidades ? , o bien terminada la legislatura al cabo de 6 meses no cobraran ???
  A ver quien lo sabe ?????

  ResponElimina
  Respostes
  1. no ho sé, el que si se es que fins ara si que han antr cobrant, tant al parlament com al senat. S'haurà d'investigar....

   Elimina
 4. Soy ajeno a la opción política en la que participa Navarro, pero me paree interesante este enlae de su blog:

  http://www.vnavarro.org/?p=13505

  ResponElimina
  Respostes
  1. No diu res de nou aquest senyor, res que no se sabés, oblida citar que no hi ha guardiola, les pensions són una pirámide, és per aixó que no perillen, menteixen tambè en aquest aspecte, simplement s'hauràn de pagar els diferencials dels fons de l'Estat com en altres països, no crec que siguin capaços de retallar les pensiones, seria la fi de qui ho fes. Tot és mentida.

   Elimina
 5. Aposto el que vulguis -amb mesura, que sóc pensionista- que abans de cinc anys abaixen les pensions. Recorda'm tu l'aposta per si ja tinc alzheimer

  ResponElimina
 6. o en tinc jo, segurament ho faran, pero en teoría no hauria de ser fins el 2025, i encara falta molt i poden passar moltes coses, fins i tot que Governi una temporada algu intel·ligent que sàpiga gestionar el país.

  ResponElimina