La fiscalia leré, ha dicho hoy que leré, que no quería leré, investigar a Jorge, leré. I és que el comportament de la fiscalia d'Españistan és, diguessim, peculiar, tant de bo a Messi li hagues tocat aquest Fiscal o el de la Infanta, #totssompops! 
Rossell i Bertomeu opinen el mateix.... leré, leré, leré. Ah! i el menda #no és ni Rossell ni Bertomeu, que consti en acta. 

"La Fiscalia del Tribunal Suprem ha considerat que no hi ha indicis suficients per iniciar una investigació penal contra el ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, per les seves converses amb el llavors cap de l'Oficina Antifrau de Catalunya, Daniel de Alfonso; en què parlaven de possibles investigacions a dirigents de partits independentistes catalans, com Felip Puig o Francesc Homs.
La Fiscalia del Suprem ha analitzat les denúncies presentades contra el ministre per prevaricació, revelació de secrets i malversació de cabals públics.
Segons la seva opinió, del contingut de les converses difoses pel diari Público, "no es desprenen indicis suficients per iniciar una investigació penal per preconstitució falsa de proves, per prevaricació administrativa ni pels restants tipus penals".
La Fiscalia del Suprem ha remès les actuacions a la Fiscalia Provincial de Madrid perquè estudiï si De Alfonso ha pogut cometre un delicte de revelació de secrets i a la Fiscalia Provincial de Barcelona per si hagués pogut incórrer en malversació de cabals públics.
De Alfonso va ser apartat pel Parlament de Catalunya del càrrec de director de l'Oficina Antifrau de Catalunya per un "greu incompliment dels seus deures i obligacions" arran de la publicació d'aquestes gravacions."

.. el que deia, peculiar, ai! que bonica és la separació de poders, dels tres poders, allí on es du a terme, clar. Leré.... CALDRÀ APUNTAR-SE AL POKÉMON GO PER EVADIR-NOS DE LA REALITAT REAL....MADRID!