Els associats de Convergència triaran aquest divendres el nou nom del partit, i hauran de fer-ho entre dues opcions: Més Catalunya o Catalans Convergents. La decisió es prendrà després que CDC enterri aquestes sigles en l'últim congrés de la força nacionalista i comenci el conclave de la nova formació al recinte del Fòrum de les Cultures de Barcelona.
L'opció de Més Catalunya significaria prescindir en el nom de qualsevol ombra de Convergència, mentre que l'opció Catalans Convergents mantindria més vincles amb les sigles amb la despareguda formació. La segona és la proposta que defensa la direcció i també coincideix amb els postulats que van defensar els militants durant el procés de consulta que va posar en marxa el partit fa mesos.
No tinc tant clar que es posin d'acord en un dels dos nous noms, és posible que ho deixin per la tardor, i curiós que de fet nomès canviaran el nom del partit, car la resta ja es veu a venir que seguirà igual.
No sóc pas votant de Convergència, bé, no ho sóc concretament des del pacte del Majestic, però tenint en compte que tampoc serà un partit nou, jo, el nom no el canviaria, i deixaría el mateix: Convergència democràtica de Catalunya, és una marca que té ja 40 anys i tothom la coneix, en aquest cas, el nom si fa a la cosa, i, de fet passarà com amb els carrers als qui varen canviar el nom els franquistes, que la gent els hi deia el nom anterior, i discutint si son garses o perdius se'ls hi acabarà passant l'arròs, per cert, pel que diuen estan barallant-se entre les diferents faccions. Potser el millor que podrien fer, és dissoldre el partit i dedicar-se a una altra cosa, la feina que havien de fer ja s'ha acabat i per més perdó que demanin com diu Trias, ja és tard, entre uns quants la mataren i ella sola s'està morint. Game over per CDC.