El president del PP balear, sobre el seu sou de 28.000 euros: "Un cambrer o una dona de la neteja cobra més que jo"

"Realment sabia que cobrava molt poc i que ho feia per gust però quan a més es fa públic sé que la gent se sent sorpresa pel sou que guanya un president del PP", ha afirmat. Vidal és el primer dels presidents del PP regional a embutxacar-se un remuneració fixa en concepte de dietes de les arques del partit.

El president del PP de Balears, Miquel Vidal, ha justificat aquest dijous el sobresou de 28.000 euros que percep de la seva formació al·legant que "una cambrera de pis cobra més que jo per dedicar les 24 hores al partit". Vidal s'ha pronunciat així sobre les informacions publicades en el dia d'ahir pel diari El Mundo, en què es revelava que el president interí del PP Balear és el primer en el seu càrrec que percep "una remuneració fixa en concepte de dieta de les arques d'aquest partit ".

Vidal, que percep prop de 80.000 euros bruts anuals -només 55.000 per la seva condició de diputat-, s'ha mostrat "feliç" perquè la gent sàpiga quant cobra un president del PP. "Realment sabia que cobrava molt poc i que ho feia per gust però quan a més es fa públic sé que la gent se sent sorpresa pel sou que guanya un president del PP", ha afirmat.

El sou del líder del PP regional està lleugerament per sota dels prop de 90.000 euros que percep la presidenta del Govern, Francina Armengol, sumant salari i dietes. Continuant amb les seves explicacions, Vidal-que ha dit que no cobra un sobresou de la seva formació- ha argumentat que no "cobra més que per mantenir els seus ingressos", en no percebre a diferència d'altres companys del Parlament altres sous per acumular més d'un càrrec. També ha agregat que "no hi ha ningú que faci un treball de tantes hores per tan pocs diners".

Vidal, que s'embutxaca aquesta "dieta" des que fa un any substituís en el càrrec al seu antecessor, José Ramón Bauzá, és el primer dels seus homòlegs populars a les Illes Balears que rep una retribució per la seva condició com a president.

En aquest sentit, el líder del PP regional ha justificat que no pot determinar si els seus companys van cobrar o no aquesta remuneració perquè si va existir "no era pública". "Hauria entrar a contestar cada president perquè jo no entro a jutjar a ningú", ha subratllat.

"El que jo cobro sé que està clar com una patena perquè està en la meva declaració d'Hisenda", ha afegit .... i un afegiria que aquest senyor és un pocavergonya que es fot dels cambrers i les senyores de la neteja, que ja voldrien cobrar el que cobra ell. Individus així, són una vergonya per a la pròpia classe política, de fet en un país seriós aquest senyor ja hauria estat cessat per dir aquestes obscenes estupideses, a Espanya no, per supuestissimo, però Espanya no és un país seriós ni democràtic.

AFEGITÓ: Posteriorment a aquest escrit, Vidal va renunciar a cobrar 'aquesta' dieta, Tot s'ha de dir i ho deixo aquí per què en quedi constància.