El president del Govern en disfuncions, Mariano Rajoy, ha eludit aquest dijous pronunciar-se sobre l'informe que ha elaborat el Regne Unit sobre la guerra de l'Iraq que, segons ha explicat, encara no ha tingut temps de llegir. L'informe, que cita a fins a disset ocasions a l'expresident del Govern, José María Aznar, sosté que es van subestimar les conseqüències de la guerra de l'Iraq, que no es van esgotar totes les opcions pacífiques abans de donar llum verda a la invasió i que, tant Aznar com Tony Blair, van pactar prendre mesures de propaganda que fessin veure que ells feien el possible per evitar una guerra.

Rajoy ha explicat al Congrés dels Diputats que no ha llegit aquest informe perquè no ha tingut temps, encara que sí ha vist "alguna cosa en alguna televisió", com les paraules de Tony Blair. I és que, després de la publicació de l'informe, l'exprimer ministre britànic ha admès que la intel·ligència sobre l'Iraq era "errònia" i ha demanat públicament disculpes.

Primer he d'acabar de llegir el Marca, després veuré l'etapa del Tour de França i aluego si em queda temps ho llegiré ha, dit el disfuncionat. "Aluego, quan el llegeixi, entrarem en els detalls", ha insistit el cap de l'Executiu en disfuncions, qui en qualsevol cas ha recordat que es tracta d'una cosa que "ja va passar fa tretze anys o fa molt temps" i s'ha "debatut moltes vegades" al Parlament. Per la seva banda, l'expresident del Congrés Jesús Posada ha rebutjat que José María Aznar hagi de demanar perdó per l'informe Chilcot". "He llegit que l'informe fa referència a Aznar, però no puc jutjar si hauria de fer alguna cosa o no", ha incidit Posada en declaracions a la cambra baixa. Tambè ha dit alguna cosa sobre el tema Federico Trillo, però el responsable negligent de la mort de 62 militars espamnyols i 12 civils, no té cap credibilitat, és un mentider compulsiu, aixì que no té cap validesa el que pugui dir, pertany a la ja llarga llista de miserables del Pp.
Quan a demanar perdó Ansar, els homenets mesquins i petits no solen demanar perdó pels seus errors, això és cosa dels grans homes, i no seria aquest el cas del tercer de la foto de les Açores, que  és petit, molt, petit. 

Creieu-me, us estic dient la veritat....