La catosfera està d'enhorabona, un nou blogger és a punt d'iniciar el seu camí, Jordi Pujol i Soley, segons informen diversos mitjans, l'expresident de la generalitat tindrà un bloc on comentarà les seves cosetes.
Aqui hi ha una bestreta d'un article que va publicar fa uns dies, però si ha d'anar per aquests viaranys auto exculpatoris i victimistes 'Miro de resistir l'ofensiva de desprestigi que m'aboquen a sobre' que té la barra de dir, no cal ni que comenci el bloc, a la catosfera ja hi ha prou brossa i dosis de cinisme. I és que per escriure això d'ha de tenir molta barra:
  • ... per desídia, per lleugeresa, per feblesa he comès una falta que no hauria d'haver comès. Que crec que en el seu moment es reconduirà.
Ah! exPresident, records a la seva esposa Marta i a tots, tots i tots els seus fills.

TRES ÀMBITS EN CONVULSIÓ. CATALUNYA, ESPANYA, EUROPA.


Jordi Pujol va escriure un article el 5 d'octubre de l'any passat que ara reprodueix la web de l'Associació Serviol en què parlava de 'Tres àmbits en convulsió. Catalunya, Espanya. Europa'. A l'inici del text, no obstant, l'expresident de la Generalitat, que el 25 de juliol farà dos anys que va confessar haver ocultat capitals a l'estranger, va fer una breu reflexió personal sobre que "difícil" li resulta superar l'estat d'ànim en què es troba. "M'hi vaig esforçant. Miro de resistir l'ofensiva de desprestigi que m'aboquen a sobre", va sostenir.

"El sentiment de culpa em ve que no per cobdícia, però sí que per por, per desídia, per lleugeresa, per feblesa he comès una falta que no hauria d'haver comès. Que crec que en el seu moment es reconduirà", continuava el fundador de Convergència, que tot seguit iniciava tota una reflexió sobre la seva implicació amb Catalunya, la seva aportació al progrés d'Espanya i el seu "patriotisme europeu" just en uns moments en què tremola la UE. L'article, s'ha de recordar, Pujol el va escriure abans de les dues últimes eleccions generals espanyoles i també abans del 'brexit'."