ÚLTIMS ESCRITS

8/recent/ticker-posts

UN INDAIDIOTA PLE D'IRA I FURIA


La periodista Ana Pardo de Vera va comunicar aquest divendres a través de Twitter que abandona la seva col·labboració a 'La Sexta Noche' després de la bronca que va tenir amb un altre tertulià, el director de OKDiario, Eduardo Inda. "Ningú m'ha fet fora. Correcte o no, és el que dicta la meva consciència", va dir Pardo de Vera, que treballa a Público. Dissabte passat, Pardo de Vera i Inda es van embrancar en una agra baralla que va acabar amb desqualificacions personals. 
No us perdeu el vídeo, veureu la catadura d'aquest miserable, mentider compulsiu, difamador profesional que até al nom de Eduardo Inda, pressumptament periodista d'investigació, sostenella i no enmendalla en el cas Trias, al que continua acusant de tenir diners a Suissa que després va trasladar a Andorra, és l,'home que es va inventar el compte corrent fals a Suïssa, el que rebia la informació falsa del comissari Villarejo, una rata de claveguera, vergonya per la classe periodística, és la seva, la història explicada per un idiota, ple d'ìra i furia, un simple i vulgar lacai bocamoll porta platets.

 

Publica un comentari a l'entrada

8 Comentaris

  1. No me hace falta ver el video, de verdad, Francesc.
    Es una persona que sólo verla me hace cambiar de canal.
    El presentador del programa, tan de izquierdas que quiere aparentar, no lo cambiará, porque lo que quiere es audiencia, con lo que volvemos a lo de siempre, premia la audiencia a la información veraz, por mucho que nos señale con el lápiz.
    Desconozco la escena, pero no la miraré, no le doy un mínimo de credibilidad a este señor.
    Y dos: Otra cosa que me toca las narices es que las personas dimitan por correspondencia.
    Una buena periodista, y ahora voy por ella, lo que ha de hacer frente a la audiencia, es explicar el porqué no vuelve más a un programa (entrevistador, equipo, línea editorial, director del programa, etc, etc...). Eso de que lo comuniquen via Tam-Tam me parece como mínimo poco de recibo, y empiez a decir poco de quien se maneja por esos parámetros, obviando a la audiencia y premiando una rapidez que a la postre es perjudicial, porque la explicación es mínima y sesgada.
    Un abrazo

    ResponElimina
    Respostes
    1. No miro el programa, xerren tots a al mateix temps i criden, ´se que a banda d'aqeust pàjaru hi ha el Sardà i l'Escolar, vol dir que una certa pluralitat hi és, cosa estranya en una tele de Madrid. Dit això, el personatge d'Inda és execrable.

      Elimina
  2. N'ES UN IDIOTA,ES UN "HIDALGO ESPAÑOL"POCA PENA...D'ELS QUE VAN GUANYAR LA GUERRA,1939,I "PAREDON"PELS DISIDENTS,MASONS,"ROJOS" I SEPARATISTES....

    ResponElimina
    Respostes
    1. si, pero aquest quan la guerra no hi era Oliva, però com si hi fos.

      Elimina
  3. El Miquel té tota la raó. A mi aquest home em fa molt fàstic.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Peletero, aquest home execrable, té un cert pes mediatic, i com ell a Madrid n'hi ha uns quants.

      Elimina
  4. Este señor es un idiota , a la señora no la conozco. El programa no me gusta, deje de verlo, simplemente no veo animo de informar, sino solo de dar cierto enfoque a la información, de los que asisten o asistian a este "pograma" solo me gusta uno, los demás nada.

    Un saludo

    ResponElimina
    Respostes
    1. vi algun programa al principio, y como tu dejé de verlo, chillan, se insultan, se interrumpen unos a otros, es un gallinero. Una buena idea mal llevada a cabo.

      un abrazo

      Elimina