El dia 14 de juny de l'any 2016 de l'era cristiana, algún amic del que no és seu, s'en va endur la tapa d'aquest embornal de la companyia d'aigües de Sabadell, que hi ha gairebé davant de la botiga de pollastres a l'ast, al costat de casa, a la Carretera de Prats de lluçanés. Això de que es de la CASSA m'ho va dir la veïna, jo no ho he comprovat, però me la crec. A partir d'ara parlarem del 'putu embornal', ja veureu per què....

Al cap d'un parell de dies hi havia un con de la Policia Municipal tapant el sosdit forat, pel que vàrem deduir els veins que estaven al corrent de l'assumpte i ja havien avisat a CASSA (La companyia d'aigües) o a qui correspongués per solucionar el petit problema. Però, sempre hi ha un però en la questió d'eficiencia municipal dels Ajuntaments; a dia d'avui, el forat segueix igual que fas dos mesos i mig, nomès que el con va desaparèixer (es desconeix si tambè el varen pispar o el va retirar la mateixa policia) i ara hi ha una ampolla de llet (buida) per evitar que algun vianant s'hi entrebanqui hi es foti de nassos. Com som a l'agost, m'imagino que la solució a aquesta petita absurditat ciutadana va per llarg. 
A veure si al Setembre posen fil a la agulla, o la tapa al putu embornal, és possible que així sia, coses més rares s'han vist. Cal tenir en compte però, que des que un responsable de l'ajuntament va informar previes fotografies del mal estat de les rajoles de la la vorera fins que es vàren reparar, van passar tres anys llargs. 
Un dels problemes d'aquesta vorera, és que no pertany com la carretera a la Diputació de BCN o la zona de càrrega i descàrrega que és de l'Ajuntament. No se sap exactament per quins setze ous, aquesta vorera (abans dita acera) pertany i es responsabilitat dels veïns.
Així ho afirmen la Diputació de Barcelona  i l'Ajuntament de Sabadell..


ÚLTIMA HORA - Ahir a la tarda varen posar la tapa a l'embornal, es veu que ja n'havien posat una altra que tambè va ser sostreta, a veure si aquesta dura. 

La vorera, abans dita acera, abans de ser reparada després de tres anys.