'EL PUTU EMBORNAL'


El dia 14 de juny de l'any 2016 de l'era cristiana, algún amic del que no és seu, s'en va endur la tapa d'aquest embornal de la companyia d'aigües de Sabadell, que hi ha gairebé davant de la botiga de pollastres a l'ast, al costat de casa, a la Carretera de Prats de lluçanés. Això de que es de la CASSA m'ho va dir la veïna, jo no ho he comprovat, però me la crec. A partir d'ara parlarem del 'putu embornal', ja veureu per què....

Al cap d'un parell de dies hi havia un con de la Policia Municipal tapant el sosdit forat, pel que vàrem deduir els veins que estaven al corrent de l'assumpte i ja havien avisat a CASSA (La companyia d'aigües) o a qui correspongués per solucionar el petit problema. Però, sempre hi ha un però en la questió d'eficiencia municipal dels Ajuntaments; a dia d'avui, el forat segueix igual que fas dos mesos i mig, nomès que el con va desaparèixer (es desconeix si tambè el varen pispar o el va retirar la mateixa policia) i ara hi ha una ampolla de llet (buida) per evitar que algun vianant s'hi entrebanqui hi es foti de nassos. Com som a l'agost, m'imagino que la solució a aquesta petita absurditat ciutadana va per llarg. 
A veure si al Setembre posen fil a la agulla, o la tapa al putu embornal, és possible que així sia, coses més rares s'han vist. Cal tenir en compte però, que des que un responsable de l'ajuntament va informar previes fotografies del mal estat de les rajoles de la la vorera fins que es vàren reparar, van passar tres anys llargs. 
Un dels problemes d'aquesta vorera, és que no pertany com la carretera a la Diputació de BCN o la zona de càrrega i descàrrega que és de l'Ajuntament. No se sap exactament per quins setze ous, aquesta vorera (abans dita acera) pertany i es responsabilitat dels veïns.
Així ho afirmen la Diputació de Barcelona  i l'Ajuntament de Sabadell..


ÚLTIMA HORA - Ahir a la tarda varen posar la tapa a l'embornal, es veu que ja n'havien posat una altra que tambè va ser sostreta, a veure si aquesta dura. 

La vorera, abans dita acera, abans de ser reparada després de tres anys.

5 comentaris:

 1. ¡¡¡¡ ¿podré sacarla en Tot como diseño de las nuevas tapas postolímpicas de Sabadell ?

  ¿Vendrá Mariscal a firmar el embornal en cuestión ?

  ¿ Hay apuestas de quién será el primero en tropezar ?

  La cosa promete ¡¡¡ tennos a la guay ¡¡

  salut

  ResponElimina
  Respostes
  1. calma, ahir a la tarda varen posar la tapa, es veu que ja n'havien posat una mentre era de vacances i la varen tornar a pispar, a veure si aquesta dura.

   Elimina
 2. Francesc, és molt bona aquesta anècdota, que per cert em fa recordar un altre que em va passar fa molts anys. Jo tenia un amic que vivia gairebé al costat de casa d'en Miquel. Era un home molt popular al barri. Un dissabte al matí em telefona perquè vagi ajudar-lo i posats a fer perdríem una cervesa. La qüestió és que a la vorera li faltava la tapa de registre d'una aixeta de l'aigua. Són aquelles petites i rectangulars. Vam anar a Magriñá, una botiga de sanitaris del barri a comprar un vàter. N'hi van regalar un perquè estava escardat. El va posar a sobre del forat, i ens vam quedar tots dos, esperant que vinguis la policia municipal o el cotxe del "grisos" Quan va vindre la policia, no volien treure el vàter fins que s'arregles tot allò, i li vam fotre una multa (que la va haver de pagar) Molts veïns i gent que passava es va quedar amb nosaltres fen costat. Si en aquell temps hi hagués hagut mòbils, haguera estat l'hòstia. En el teu cas jo recolliria signatures per construir un monument a l'ampolla de llet!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Bona l'anècdota, de fet, abans hi havia més sentit de l'humor i menys barroeria a l'hora de fotre-se'n del personal.

   Elimina
 3. jajajajajajajaj
  aquesta és bona JOSEP
  jajajajaja

  ResponElimina

Amb la tecnologia de Blogger.