ÚLTIMS ESCRITS
latest

dijous, 4 d’agost de 2016

FINALMENT, HI HA L'ISLAM

"El fet nou i interessant és que, per primera vegada a Europa, després de l'atac fallit a Villejuif, i seguint el model de les decapitacions de cristians, coptes i altres per l'Estat Islàmic, ha estat el cristianisme el que ha estat atacat. I no només mitjançant la profanació d'esglésies, que no va començar ahir, sinó per un assassinat, pura i simplement. Al Pare Hamel no el van matar per ser francès, sinó per ser cristià, i un sacerdot.

Trobar raons econòmiques o polítiques per al seu assassinat és bastant difícil. Hi ha diverses teories [per explicar la radicalització dels musulmans francesos], totes les quals contenen una part de veritat. Hi ha factors socials i urbans, com la marginació i la construcció de guetos; psicològics, com el sentiment de frustració; les seqüeles de la colonització, el conflicte entre Israel i Palestina, Iraq, Síria, Líbia, etc. finalment, hi ha el Islam, que el regeix absolutament tot i que està coronat per una ideologia que justifica la violència i exonera, i fins i tot santifica, els assassins ".
« PREV
NEXT »

6 comentaris

 1. Tu y yo hablaremos de esto.
  Tu por inteligente, yo por listo.
  Detrás Cesaré Cantú o Mircea Eliade...lo demás es tonterías...
  prepara dinero, mís almuerzos son copiosos...

  ResponElimina
  Respostes
  1. mos podriem veure al setembre, em toca baixar a mi....

   Elimina
  2. OK..Ok...además tengo que hablarte de como va el libro, eres el único que lo sabrás...
   y si, Al Pare Hamel no el van matar per ser francès, sinó per ser cristià, i un sacerdot.
   Pero esto no se puede escribir porque además, los libres de pensamiento y cortos de visera, te dicen que eres un beato.

   Da asco este plantel de gilipollas políticos y esta mierda de plantel que se llama intelectual
   Salut

   Elimina
  3. FA JA MOLT DE TEMPS QUE ESTAN PERSEGUINT I MATANT CRISTIANS, a Siria i a altres indrets.

   Elimina
 2. A casa nostre, si estem una mica atents i sabem descriminar els senyals visuals, ja podem trobar a cristians refugiats del Pròxim Orient pels nostres carrers obrint negocis. Deuen ser cristians benestants que han pogut fugir per altres vies sense tenir que fer servis les pasteres.

  ResponElimina
  Respostes
  1. no se n'ha parlat massa, o no ha tingut massa ressó, però aquí tenim un problema molt greu, que no en som del tot conscients, de fet ja hem perdut la batalla, el casa de Platja d'Aro n'ès una mostra, anys enrere s'hauria fet la flashmob i no hauria passat res.

   Elimina