Inés Arrimadas: "Les llengües tenen dos enemics: els que les volen prohibir i els que les volen imposar" - La líderesa de Ciutadans al Parlament català, Inés Arrimadas, ha defensat aquest dissabte, en una entrevista al programa 'El suplement d'estiu', de Catalunya Ràdio, el model d'educació trilingüe a l'escola pública: "Els nens de Catalunya, tinguin els diners que tinguin els seus pares, es mereixen tenir una educació del nivell dels fills d'expresidents de la Generalitat", ha assegurat. Així, Arrimadas ha defensat el model trilingüe perquè és un sistema "molt més modern, útil, i que garanteix millor la igualtat d'oportunitats". Els percentatges en què cadascuna de les tres llengües hauria de ser vehicular, ha afirmat, variarien depenent de cada zona de Catalunya. "A mi ningú m'ha de donar lliçons d'estima a la llengua catalana", ha insistit, "però les llengües tenen dos enemics: els que les volen prohibir i els que les volen imposar. S'ha de seduir la gent per aprendre català, s'ha d'incentivar l'ús de la llengua, però no s'ha d'imposar".

Em temo que no ha entès res - per variar - la senyora Arrimadas, l'enemic d'una llengua a banda d'imposar-n'hi una altra com pretèn Ciutadans, és gent com ella i la del seu Partit que l'únic interés que els mou i pel que va ser creat, és per atacar el català per terra mar i aire, de manera sistemàtica, i diu cínicament la lideresa recent casada:  "A mi ningú m'ha de donar lliçons d'estima a la llengua catalana", caram! doncs prou que ho dissimula - hi ha amors que maten -, ella, i el seu partit en general, perdó, partidet, Si tot el seu quefer és intentar carregar-se l'ensenyament actual, que prou bé ha funcionat, fixeu-vos que la normalització lingüistica ha aconseguit que tots els nens de Catalunya quan són adults parlin perfectament el castellà i alguns fins i tot el català, i emprant pronoms febles.

A banda, no se si jo voldria per als meus fills o nets ara, una educació con demanda la senyora Arrimadas, del nivell dels fills d'algun expresident de la Generalitat, car aquí si que no va funcionar gaire l'aplicació de la normativa, almenys en la vessant de Caralps. De fet, no cal preocupar-se gaire pel que pugui pregonar la Senyora Arrimadas i el seu partidet; de la mateixa manera que es sol dir d'algú que nomès li queden tres telediaris, a Ciutadans els queden nomès unes altres eleccions, o com a molt dues, i a desapareixer con UPyD, o sia, que aniran al seu lloc natural, la miseria del que són, el no res.