LA FESTASSA (CARLES & FRIENDS)


La "festassa" de Rahola amb Puigdemont, Laporta i una vintena d'amics més a Cadaqués El president de la Generalitat toca 'Let it Be' acompanyat per actors, periodistes i el comissari en cap dels Mossos, després de fer un arròs a l'Alt Empordà. Pilar Rahola ha compartit els vídeos a les xarxes socials, publiquen avui a l'ARA.

"Festassa amb amics a Cadaqués". És el tuit estiuenc que va fer aquest dimarts a la tarda la popular periodista, escriptora i tertuliana Pilar Rahola. Però els amics no eren amics qualsevol. A la foto del tuit, una vintena de convidats, entre els quals el president de la Generalitat, Carles Puigdemont; l'expresident del Barça, Joan Laporta; la seva mà dreta, Rafa Yuste, el doctor Bonaventura Clotet, els actors Marc Clotet i Natalia Sánchez ('Los Serrano') o el comissari en cap dels Mossos, Josep Lluís Trapero, amb camisa hawaiana inclosa. Els dos últims, ja de nit, cantant 'Paraules d'amor' de Serrat i 'Let it Be' dels Beatles, amb el president Puigdemont a la guitarra i tota la colla al cor, inclosos els periodistes Helena García Melero i Joan Vehils.
Ha rebut crítiques la senyora Rahola per las difusió de les imatges, i hi estic d'acord; si és una festa en un àmbit privat de gent pública, on fins i tot hi ha l'amic Carles amb bermudes (segons Rahola) no la feu pública, car aleshores ja deixa de ser privada, i no critico el fet que desafinessin amb el 'Let it be', la majoria dels polítics privats tenen pràctica a desafinar en la seva vida pública i a tocar el violí, però, francament, la imatge del president de la Generalitat, - Carles pels amics - amb bermudes i xancletes o al cap dels mossos amb camisa hawaiana, no la veig seriosa, i francament se la podien haver estalviat, no la festa - faltaria més - però si la difusió de les imatges per part de la Senyora Rahola que es mou sempre dins l'àmbit públic, allunyada del privat, fins i tot quan va a cagar si cal i pot ser noticia.

Comparteix:  

Comentaris

 1. Hay, amic FRANCESC PUIGCARBó, Escritores Recónditos y Escritores Conréditos.
  Estos últimos se mueven al hilo de lo que se menea en el poder, y pueden ser hoy amigos de los que mandan y mñana, si estos no lo hacen, cambiar de estado, como los sofistas.
  Y vale ya de llamara Comisario (que eso es de mal gusto y huele a la represión política comunista, ahora lo que se estila es lo de MAJOR, tan siquiera Caporal, Major, aquesta és la paraula del futur.

  Por lo demás, lo de siempre. Personas banales, con cargos públicos y lamesillaspolíticos con ansias de tarjeta Visadetodopagado y 10.000 mensuales.
  Salut

  ResponElimina
 2. francament, entre patètic i lamentable l'espectacle. No per que el fessin, que tambè, sino per donarlo a conèixer.

  ResponElimina
 3. Pssss.. me han dicho de buenafuente que la reunión era para saber que misiva escribirle a Mireia Belmonte si ganaba el oro.
  Por lo que parece aún están escribiendo la misiva. No le ha llegado ninguna felicitación de parte de ninguno de los presentes al acto.

  ResponElimina
  Respostes
  1. es que han d'anar a clase de cant, i no han tingut temps.....

   Elimina

Publica un comentari a l'entrada