La "festassa" de Rahola amb Puigdemont, Laporta i una vintena d'amics més a Cadaqués El president de la Generalitat toca 'Let it Be' acompanyat per actors, periodistes i el comissari en cap dels Mossos, després de fer un arròs a l'Alt Empordà. Pilar Rahola ha compartit els vídeos a les xarxes socials, publiquen avui a l'ARA.

"Festassa amb amics a Cadaqués". És el tuit estiuenc que va fer aquest dimarts a la tarda la popular periodista, escriptora i tertuliana Pilar Rahola. Però els amics no eren amics qualsevol. A la foto del tuit, una vintena de convidats, entre els quals el president de la Generalitat, Carles Puigdemont; l'expresident del Barça, Joan Laporta; la seva mà dreta, Rafa Yuste, el doctor Bonaventura Clotet, els actors Marc Clotet i Natalia Sánchez ('Los Serrano') o el comissari en cap dels Mossos, Josep Lluís Trapero, amb camisa hawaiana inclosa. Els dos últims, ja de nit, cantant 'Paraules d'amor' de Serrat i 'Let it Be' dels Beatles, amb el president Puigdemont a la guitarra i tota la colla al cor, inclosos els periodistes Helena García Melero i Joan Vehils.
Ha rebut crítiques la senyora Rahola per las difusió de les imatges, i hi estic d'acord; si és una festa en un àmbit privat de gent pública, on fins i tot hi ha l'amic Carles amb bermudes (segons Rahola) no la feu pública, car aleshores ja deixa de ser privada, i no critico el fet que desafinessin amb el 'Let it be', la majoria dels polítics privats tenen pràctica a desafinar en la seva vida pública i a tocar el violí, però, francament, la imatge del president de la Generalitat, - Carles pels amics - amb bermudes i xancletes o al cap dels mossos amb camisa hawaiana, no la veig seriosa, i francament se la podien haver estalviat, no la festa - faltaria més - però si la difusió de les imatges per part de la Senyora Rahola que es mou sempre dins l'àmbit públic, allunyada del privat, fins i tot quan va a cagar si cal i pot ser noticia.