Al pare li agradava llegir el diari a l'hora d'esmorzar mentre anava comentant la jugada salpebrant-ho de comentaris sobre quan la guerra de la qual en va mantenir fins a l'últim moment una memòria molt fresca. De sempre, el Pare bevia amb porró, tradició que mantinc encara a dia d'avui, però a l'hora d'esmorzar jo prefereixo la Coca-Cola, la normal, que ara anar a comprar Coca-Cola al súper és una tasca ingent per trobar la teva, atès són totes pràcticament iguals.
Fa un parell de dies em deia la Nuri que ja ningú bevía en porró, que jo n'era l'ùltim exemplar, i fins i tot hi feia conyeta dient que era vintage beure en porró. Recordo de petit que a casa dels avis el xampany es bevia tambè del porró, primer l'avi Lluís - això sempre -.
Doncs bé El que va començar com una broma per la competència sana entre colles de Granollers en el marc de la seva Festa Major podria convertir-se en una iniciativa de majors dimensions i repercussió a Catalunya. La quadrilla dels blaus ha llançat una curiosa petició a través de la xarxa Change.org: que el porró, el recipient per beure a gallete molt popular a Catalunya però també a Aragó i altres comunitats, es converteixi en una emoticona de WhatsApp., a hores d'ara deien a Rac1 que ja han arribat a les mil signatures que necessiten. El Porróemoji és al caure i servidor seguirà bevent-hi, però estant a l'ultima, el vi, clar, el cava des que varen eliminar el xampany i nomès és cava i brut, no és ja del meu negociat, nomès bec, o bevia Xampany Anna de Codorniu semi-sec, perquè allò si que era xampany bo de veritat.