LA CARRERA DE L'EXMINISTRE


En unes declaracions en diferit al Huffpost. Maria de los Dólares de Cospedal ha dit sobre Sòria: "No podem no deixar-li exercir la seva carrera"

La secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha assegurat avui que el lloc al qual aspira l'exministre José Manuel Soria al Banc Mundial (BM) està relacionat amb la seva carrera com a tècnic comercial i economista de l'Estat, i per això, no s'entén que no pugui optar a ell. 

"Té la carrera i torna per seguir amb la seva carrera, i no deixar-li que treballi en un lloc relacionat amb la seva carrera professional no ho entenc massa", ha afirmat Cospedal en roda de premsa abans d'aclarir que no es coneix cap acusació de corrupció contra l'exministre d'Indústria tot i que aquest va aparèixer en els anomenats "papers de Panamà".

Les bagasses tambè fan la carrera, i són més honrades i honestes que el Sr. Soria, i de retruc doncs, els pispes, lladregots i tocadors de piano en general, haurien de sortir de la presó si és que estan empresonats, cosa que no ho està el Sr. Soria, no se per què, (per molt menys hi varen posar 6 anys a Otegi,) i continuar així amb la seva carrera de pispes, lladregots o tocadors de piano. La Senyora Maria de los Dólares de Cospedal fa ja temps que tinc nomès un dubte sobre ella, i és que si és idiota ella, ens hi pren, o ho som nosaltres.

3 Comentaris

Més recent Anterior