ÚLTIMS ESCRITS:
latest

MENTIDERS COMPULSIUS


Que el Govern ha mentit en l'assumpte del dimitit ministre Soria em sembla que ja no ho dubta ningú. ni el comissari Marhuenda. En privat són molts els dirigents del Partit Popular que es lamenten de com de malament s'ha gestionat l'escàndol que suposava enviar Soria mig d'amagatotis al Banc Mundial amb el seu tèrbol passat panameny, enmig d'una votació del Congrés, al·legant que s'acaba el termini legal i venent-nos que és un funcionari molt preparat. A sobre hem d'aguantar que la vi­cepresidenta del Govern, Soraya Sáenz de Santamaría, - la repelenta niña Vicenta - ens demani  que siguem agraïts amb la seva renúncia: «Ha pres una decisió pel bé del seu Govern i s'ha de valorar». Soraya s'en for, aquestes paraules són una presa de pèl, perquè ja tothom sap que el van fer renunciar pel cabreig generalitzat del personal, bastants dels seus inclosos i no per un atac de generositat patriòtica.

De Guindos a qui ara volen carregar el mort del trassumpte de l'assumpte, i els del Govern espanyol han mentit als ciutadans. Potser és perquè quan parlen ja ni tan sols ens veuen ni compten amb nosaltres per a res, i creuen que els resulta fàcil enganyar-nos. Clamen i es mal excusen al buit, no hi ha ningú a l'altre banda, potser per què la distància entre les seves reiterades mentides  i els ciutadans és cada vegada més gran, perquè ens és igual, se'ns en fot, potser perquè sabem que aquestes mentides, com els seus robatoris acaben en no res, les conseqüències són inexistents, perquè ens molesta que ens menteixin i ens robin però de fet continuem o continuen tolerant-ho atès no els afecta massa a l'hora de les eleccions. Ja diu més d'un davant la tercera convocatoria d'eleccions, que un altre escàndol de corrupció més i al desembre majoria absoluta per Don Tancredo. País!
« PREV
NEXT »

2 comentaris

  1. Creo que todos saben de que pie calzan. Otra cosa son el porqué salen elegidos.
    Aquí si que me confundo. Son 8 millones. No es moco de pavo.

    ResponElimina
  2. És un misteri que ningú sap resoldre, el que si queda clar, és que a aquests 8 milions la corrupció i les mentides no els importen res, lo qual en certa manera crea una espècie de connivència.

    ResponElimina