El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, es va mofar aquest diumenge del mal resultat obtingut per Ciutadans en les eleccions gallegues i basques. El partit d'Albert Rivera no ha aconseguit entrar en cap dels dos parlaments. En un apunt al seu compte de Twitter, el president va al·ludir a una de les frases que utilitzen Rivera i els dirigents del seu partit, "la Catalunya real", per llançar la seva ironia: "Ciutadans ha tret zero escons a Euskadi i Galícia perquè no han anat a votar l'Euskadi i la Galícia reals. Si no, haurien arrasat".  

Puigdemont també va aprofitar per felicitar el PNB, que ha millorat el seu resultat. Moments després, el president va llançar un altre tuit per preguntar-se qui influirà més en la situació política espanyola després del 25-S, si Ciutadans o el PSOE, que també ha patit un dur revés en els dos comicis. Qui també va aprofitar les xarxes socials per llançar una crítica al partit taronja va ser Gabriel Rufián. El diputat d'ERC al Congrés també va tirar de frase coneguda: el 'Luis, sé fuerte' que Mariano Rajoy va dirigir al seu extresorer Luis Bárcenas quan va ser imputat pel 'cas Gürtel'.

Rufián, doncs mira, encara que sigui al món polític per què hi hagi una mica de tot, no té càrrec institucional de pes a la Generalitat i com a militant s'en pot fotre del mort i qui el vetlla, encara que no tingui tampoc massa motiu a casa seva per fotre-se'n dels altres, però el Molt honorable president de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Puigdemont, no pot piular bestieses ni fotre-se'n d'un rival polític des de l'alt càrrec que ocupa. Aquest home no ha sabut estar a l'alçada del càrrec de President de tots els catalans, i és que em sembla que no ha entés ben bé com funciona o quin ha de ser el seu comportament i actitud des de la Presidencia de la Generalitat. Una mica de grandeur si us plau!, i nom pixeu fora de test President, que entre aquesta actitud i la vostra estètica amb el motxo alp cap, poc respecte em desperteu, més aviat em remeteu a MARTES Y TRECE i l'esquetx de las empanadillas, o a Joachim Low, aquell que es rascaba les pilotes en directe o es menjava els mocs.