No conec la senyora Rita Barberà, però entenc que no entengui el que li està passat, ella està per sobre d'aquestes menudalles de bescanviar mil euros de diner B. Després de 23 anys depredant Valància, no se si ha entés encara que ja no és l'alcaldessa de la capital del Turia. De que l'acusen, a ella, amb el que ha fet per la seva ciutat, de corrupció? si això ho fa tothom i s'ha fet sempre, és normal, ja se sap. Rita Barberà, - compte que no acabi sent Rita la cantaora - i sinó al temps, no ho ha paït haver de plegar del Partit, ella, si ella, l'Alcaldesa preferida de Mariano a qui tant va ajudar i que ara l'ha abandonat a la seva dissort.

Si és que el món és ple de desagraïts, però com deia, compte amb Rita Barberà que ha d'estar molt rebotada i fa la fila de morir matant; de moment s'ha refugiat al Senat, després de covardment baixar de l'AVE i tornar a València en veure el que li venia al damunt el dia abans de dimitir del Partit. Ai el Senat!, ho veieu com si que serveix, encara que ens costi 55 milions d'euros l'any, si poden refugiar uns quants elefants o elefantes i tambè té la facultat de suspendre una autonomía. Poca broma.


Musa de l'Humor - elmundo.es

L'any 1973, amb 25 anys, Rita va ser declarada 'Musa de l'Humor' en un concurs literari instaurat per l'Ajuntament de València, l'anomenada Olimpíada de l'Humor. Un any abans l'havia guanyat Natalia Figueroa, després esposa del cantant Raphael. Els posats com a tal de Barberà han corregut com la pólvora per les xarxes socials cada vegada que ha estat d'actualitat. Aquell any, el llavors cap de la Policia Municipal de València, va encarregar al director de la Banda de Música de la Policia que compongués un pasdoble per a la influent filla de José Barberá. 36 anys després una falla li va regalar un altre. En el registre de la SGAE hi ha cinc composicions amb el nom de l'exalcaldessa de València. Les dues últimes són remixes del, seu arxiconegut 'caloret'.