ÚLTIMS ESCRITS:
latest

LA HISTÒRIA EXPLICADA PER UN IDIOTA


Heus aquí la història explicada per un idiota ple d'ira i fúria, al que cal sumar ignorància. La decisiòn es va prendre fa un any, i no és l'únic lloc Badalona que el festiu de demà va optar per aquesta decisió. Succeeix que si es parla de Badalona no es parla de power point, que això si que és vergonyós i per cert de covards, negar-ho, segurament perquè ell també l'hauria rebut en el seu dia. La cita de quan més alt més animal, li ve com anell al dit a l'aprenent de le Pen.
 • "Albiol anirà a protestar el 12 d'octubre a Badalona davant alcaldessa «perdedora i covarda». El líder del PPC, Xavier García Albiol, ha advertit que si l'Ajuntament de Barcelona obre finalment demà tot i ser la festivitat del Dia de la Hispanitat, ell mateix es presentarà al consistori per mostrar el seu rebuig a la "ofensa" de una alcaldessa que ha titllat de "perdedora" i "covarda".
 • L'alcaldessa de Badalona, ​​Dolors Sabater (Guanyem Badalona A Comú), ha ofert als treballadors municipals que ho desitgin l'opció de convertir el 12 d'octubre en dia laborable," a compte del 9 de desembre, per poder gaudir del pont de la Constitució ", ja que" hi ha persones que celebren el seu hispanitat en dies que no tenen les connotacions del 12-O ".
 • Però la delegada del Govern a Catalunya, Llanos de Luna, ha sol·licitat avui al jutge que impedeixi a l'Ajuntament de Badalona obrir les oficines públiques municipals el 12 d'octubre. En roda de premsa a la seu del PPC després de la reunió del comitè de direcció, Albiol ha evidenciat la seva "indignació" per la "utilització ideològica" del consistori badaloní i l'intent de "provocar i crear una factura" a la ciutat, informa Efe."
De Llanos de Luna no val la pena perdre el temps en parlar-ne, és un robot florero, com les poseïdes de Stepford, res, un lacai al servei de l'amo. Pèro l'altre, no pot ser més roí, la gent passa de quina festa és, simplement fa la festa, católica o no, i si hi ha un pont pel mig, millor encara. Fractura a la ciutat diu el miserable, ell va estar a punt de provocar una fractura real a Badalona amb el seu lepenisme, García Albiol és pura brossa política malgrat diuen que és molt proper i sociable els qui el coneixen i fins i tot parlen bé d'ell, lo qual no ho entenc, és com és i no enganya -això si - és com la merda que no pot dissimular la seva mala olor, i el que no és, és fill de la Gran Bretanya sinó d'un altre lloc pitjor.
« PREV
NEXT »

4 comentaris

 1. Diuen que treballar amb ell és un plaer de tan amable i pacífic que és. Va teledirigit i és molt mala persona. Volia "netejar" la ciutat i, mentre l'alcalde socialista feia despatx, ell voltava els bars dels barris i tocava l'esquena dels obrers de parla hispana fent-se el franc. Va ser alcalde gràcies als socialistes i la seva desídia i se'l va deixar campar per la ciutat suggerint d'expulsar aquells que no els semblessin prou purs per a viure-hi. Miserable. No farà mai res.Potser madrid li salvarà la vida fent-li un racó de subaltern de qui sap què.

  ResponElimina
 2. HO SÉ PER GENT DE BADALONA QUE PROU HO HA EXPLICAT. De moment s'ha sortit amb la seva, el jutge (amb una celeritat més que sospitosa) ha prohibit que demà obri l'ajuntament, l'alcaldessa està volant cap a Colombia, pero els que estàn al carrec de l'ajuntament s'han rajat i han decidit que demà no obriràn les portes, ells però hi seràn de 8 a 2 per atendre als ciutadans.

  ResponElimina
 3. Respostes
  1. dos tontos muy tontos, armados y peligrosos.

   Elimina