LA PROTESTA DELS IDIOTES


El problema no és l'estatua decapitada del dictador, ni on s'està exhibint, ni el motiu que l'ha portat fins allí, el problema és el mateix que quan es diu que la ciutat està bruta, no és culpa de l'ajuntament, sinó dels incívics que l'embruten, i en el cas de l'estàtua, més del mateix, el problema és la bretolada de llençar-hi ous, caquis, pintura o posar-hi una nina inflable, i a més a més el sac dels gemecs o l'ase dels cops, no es l'efigie decapitada, sinó el cavall, i té la seva lógica, els que cometen aquest tipus de bretolades solen estar més a la vora del nivell mental del cavall o dels rucs, que de les persones, solen ser d'encefalograma pla i intel·ligencia justeta, que igual fan això amb aquesta estàtua com ho poden fer amb la de Colom o qualsevol altre, els hi és igual, és la protesta barroera per la protesta, la protesta dels idiotes, que no duu enlloc ni aporta res. Tambè per protestar, per manifestar el desacord fa falta intel·ligència i sobretot imaginació.
L'Ajuntament es podia haver estalviat aquesta exposició i veurem si l'aguantarà fins el 6 de gener com està previst, però quelcom hauria de fer o algú acabarà prenent mal, i tot per una fotesa populista molt en la línia de l'actual Consistori municipal, que amb aquesta innecessària exposició ha confós el cul amb les tempores.
Comparteix:  

Comentaris

 1. A veces me parece que vivo un mal sueño.
  Los que dicen representarme, piden la independencia.
  Los patriotas españoles, dicen hablar en mi nombre.
  Los del Ay untamiento me hablan como ciudadano y me tratan gente.
  Los de enfrente me tratan como gente, cuando soy un ciudadano.
  Todos hablan en mi nombre y nadie cuenta conmigo.
  Y sin embargo todos me cuentan en sus manifestaciones, tanto sea a favor como contra lo que sea.
  Me importa una mierda la exposición; me importan dos mierdas, las banderas. me importan tres mierdas el Franco, su cabez y el caballo. Lo que si me importa es la obra de Josep Viladomat, y su permanencia en un lugar para futuras generaciones.
  Para estudio de sus proporciones, de su scorzo, de su sensación de movilidad.
  La estatua, aún sin cabeza, debería estar guardada en el sótano de un museo, el que sea. Se trata de una obra de autor, muy bien realizada, por cierto.
  Mañana, cuando ganen las elecciones otros bretols, romperemos La República, del mismo autor, por trasnochada y utópica, y le tiraremos huevos, como en el 1984, y entonces nos daremos cuenta de que la historia se repite, y que no tendremos derecho a quejarnos.
  Salut

  ResponElimina
 2. un món de mones, podriem dir que tot plegat és com la conxorxa dels necis, que vingui Ignatius a arreglar-ho.JA!

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada