BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ
BLOC D'ACTUALITAT
Home » » DE LA HISTÒRIA A LA HISTÈRIA

DE LA HISTÒRIA A LA HISTÈRIA

- Francesc Puigcarbó - dimecres, 21 de desembre de 2016 - 21.12.16


El president d'honor del PP, José María Aznar, ha comunicat a Mariano Rajoy que a partir d'ara serà un militant més. La notícia arriba quan la relació entre tots dos està pràcticament trencada després del dur text difós per la FAES criticant l'autocrítica de Soraya Saenz de Santamaria. De fet el trencament ve de fa molt de temps, no es nou i és producte de l'habilitat de Rajoy d'anar-se desfén una a un de tots els seus possibles rivals o mrèmores d''un passat dins el Partit que no li convé ni l'interesa, fixeu-vos que Rajoy ha enviat al país de l'ostracisme, noms tan il·lustre i de pes al Pp com: Paco Camps, Alvarez Cascos, Esperanza Aguirre, Ruiz Gallardón, Rodrigo Rato, la traspassada Rita Barberá, i ara Jose Maria Aznar.
A ran de la carta d'Aznar en que es dona de baixa com a President del Pp comença a haver-hi algunes veus que insinúen que Aznar podría crear un nou partit a la dreta del Pp (que és difícil pero hi podria ser), aprofitant el corrent que hi ha d'ultradreta populista a tot Europa. No ho crec, sense tenir res a veure els dos personatges, de la mateixa manera que Johan Cruifjj no va entrenar cap més equip després de deixar el Barça, Aznar no tornarà a presentar-se amb un partit nou a les eleccions, malgrat possiblement esgarrapés 15 o 20 diputats. Per qué?: Ambdòs tenen una ambició en comú, passar a la historia per la porta gran, i sabia Johan que no podía assolir tot el que havia aconseguit amb el Barça enlloc, d'ací la seva posteritat. 
Aznar, creu el mateix, sense ser cert, que es pot esperar d'algú que es creu lliberal i és un simple privatitzador, però com pretèn passar a la història per la porta gran, es pel que crec que no formarà cap partit polític, conscient que no arribaria a assolir la fita de la seva etapa anterior. Johan Cruifjj ha passat a la història del Barça per sempre, José María Aznar no passarà a la història sinó a la histèria rancuniosa i miserable, a l'obaia dels mots.
SHARE

- Francesc Puigcarbó

2 Comentaris :

 1. Coincideixo en le retrat del personatje : un privatitzador, com aquéts hereus de bona familia que acaban venen las joias de la mare per puguer malviure.

  Pero si només hagues privatitzat.... perque el que va fer va ser malvendre a benefici d´amics y companys de delilris.

  Un personatje gris i mediocre, al que el seu succesor, mes gris i mediocre encara, ha colocat al olimpo del mites de la dereta.

  Ara que la FAES ha vist retallades drasticament las subvencions estatals, tindrá que demanar-li al seu gendre la seva part amb els negocis fets a l´ombra de la familia.

  Salutacions

  ResponElimina
 2. caldria saber com es financia la FAES, seria interesant saber-ho.

  ResponElimina