ÉS PEL TEU BÉ PUIGDE.....


Matteo Renzi va reconèixer diumenge a la nit la seva derrota en el referèndum sobre la reforma constitucional i va anunciar que dimitiria aquest mateix dilluns. Vaja, que Renzi ha fet un Cameron de cagati lorito. Però a Itàlia els girs dramàtics no escatimen. No presentarà la seva renúncia fins que el Parlament no aprovi els pressupostos per complir el que s'ha pactat amb Brussel·les en aquesta matèria. Així li ho ha demanat el president de la República, Sergio Mattarella i el florentí ha acceptat.

Ai senyor, aquest home no sap de que va tot això, havia d'haver parlat abans amb Mariano Rajoy. A qui se li ocorre intentar reformar la constitució, oh! i a sobre va el bo de Mateo i se li ocorre convocar un referèndum (llangardaix, llangardaix com el sabó) que a Europa es perden sistemàticament tots els referéndums, això ja hauria saber-ho Matteo i també lo Puigdemont, que no és capaç de veure el gran favor que li està fent el Pp quan li diu que no faci la consulta, o sigui referèndum, que segur que es perd, que és pel teu bé Puigde. Ai! pren nota de Mariano, tate quietor i sortiràs guanyant. Ja ho diu la grossen damen kartofen, Mariano is good, very good!, yes very well fandango.
Si és que a la gent no se l'hauria de deixar votar, que quasi sempre la caguen, i és que el populatxo té la puta mania de votar gairebé sempre a la dreta, ja ho deia Fuster...., i els jubilats al referendum a/e/i/o/¡/u, també, que la pela és la pela.

6 comentaris:

 1. Que no, Francesc, que el que importa no és guanyar o perdre, el que importa és anar fent, al menys en aquest país.

  ResponElimina
 2. marejant la perdiu mentre fem la puta i la ramoneta, com sempre.

  ResponElimina
 3. Si, mucha puta y más ramoneta y cada año 150.000 al bolsillo, Francesc. Si, todo muy del estilo cassolá.

  ResponElimina
 4. I mentre, hem abandonat el peix i el cove de l'avi Andorrà

  ResponElimina
 5. Si, qui dia passa any empeny.

  I ofereixen un dialeg sense limits. Dialeg, ¡¡ eh !!, de fets res, per supossat.

  Una abraçada.

  ResponElimina
 6. dialeg de sords, a ambdos bàndols.

  ResponElimina

Amb la tecnologia de Blogger.