Sembla més que evident, i fins i tot ha de ser bàsic que, per tuitejar bestieses un membre o membressa del Pp aquest/a ha de ser a part d'idiota, ignorant. Vegeu sinó, el portaveu del PP a l'Ajuntament de Madrid, Íñigo Henríquez de Luna, que ha censurat l'absència de la bandera d'Espanya al Palau de Comunicacions, seu del consistori de la capital, durant la cavalcada de Reis.
En un apunt al seu compte personal de Twitter, el portaveu popular ha censurat la presència d'un cartell amb el lema 'Refugees Welcome' a la façana de l'edifici que alberga la seu de l'Ajuntament davant de l'absència en el mateix de la bandera d'Espanya. 
A la dreta teniu la foto de l'intel·lectual, tota una joia de comentarista tuitaire, que abans de piular potser seria bo que s'informès i així s'estalviari de ficar la pota. 
En aquest cas podriem dir que ha fet una piulada desinformada, encara que de fet li és igual, emmerda que quelcom queda, molt en la línia del Partido popular.
  • Seguir I. Henríquez de Luna @ihenriquezluna El Ayuntamiento @MADRID empieza con mal pie la #CabalgatasDeReyes: la pancarta de Welcome Refugees presente, la bandera de España ausente. 18:55 - 5 ene 2017 285 285 Retweets 181 181 me gusta
Ahora Madrid, que governa a l'Ajuntament, ha respost a aquesta crítica a la mateixa xarxa social recordant que l'absència de la bandera respon a raons de seguretat i, a més, recorda al portaveu del PP que l'any 2008, amb Alberto Ruiz Gallardón com a alcalde de la capital, tampoc hi havia bandera a la seu de l'Ajuntament.
 Ahora Madrid ✔ @AhoraMadridLas banderas se quitan para que no ocurra nada con los fuegos artificiales. Por suerte tus compañeros también lo hacían, @ihenriquezluna. https://twitter.com/Mhemeroteca/status/817095762496684036 …21:37 - 5 ene 2017  447 447 Retweets   366 366 me gusta
"Les banderes es treuen perquè no passi res amb els focs artificials. Per sort els teus companys també ho feien, @ihenriquezluna", diu el text que s'adjunta un comentari del compte 'Maleïda Hemeroteca' en què apareixen fotografies de la cavalcada de 2008 en la qual no apareix l'ensenya nacional.
Una bona ficada den potada que demostra entre altres coses que si a tuitter nomès es poguessin piular missatges intel·ligents per part de persones intel·ligents, no piularia ni Cristu. 

Per cert, i parlant de banderes, ahir que per primera i última vegada vaig veure la cavalcada de reis de Vic retransmesa per TV3, em va costar molt veure fanalets amb l'estelada, de fet en la mitja hora que vaig suportar la cumbaià i rancia retransmisió de la meva amb el Molineta de presentador, nomès vaig aconseguir veure un fanalet.