BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ
BLOC D'ACTUALITAT
Home » » EUROPE'S WARM WELCOME!

EUROPE'S WARM WELCOME!

- Francesc Puigcarbó - dimarts, 10 de gener de 2017 - 10.1.17


Europe's warm welcome!, es pot traduïr de manera sorneguera, càlida benvinguda d'Europa!. Un vídeo difós el dissabte per una resident britànica a l'illa grega de Lesbos, Philippa Kempson, mostra el camp de detenció d'immigrants de Moria cobert completament per la neu. S'espera que el temporal que castiga Grècia i els Balcans duri encara diversos dies, amb temperatures de 5 graus sota zero. Sobre les illes de Lesbos i Chíos, a l'Egeu oriental, va caure una altra forta nevada, el que fa més precària la situació dels milers de refugiats que romanen en campaments. Ahir diverses organitzacions no governamentals presents al campament de Moria es van queixar que les autoritats d'Atenes no proveeixen dels mitjans adequats perquè els migrants puguin escalfar-se. Les imatges són d'aquest cap de setmana no de fa 80 0 90 anys, i a Grecia no a Siberia, per la nostra vergonya i la dissort dels immigrants. lavanguardia.com

 
SHARE

- Francesc Puigcarbó

4 Comentaris :

 1. No había visto las imágenes.
  esto es lo que ofrecemos, pero es que Grecia no tiene ni para ella, recuerda que han bajado las pensiones en casi 200 euros y los que cobraban 800 no llegan a 650.
  Es uno de los países más pobres. Aquí el problema es lo insolidario que somos y la fuerza de la ultra derecha.
  Polonia , que es una mierda, Hungría que es otra mierda y se ha olvidado de Kubala, Puskas, Zoltán Czibor y Sándor Kocsis como emigrantes por patas cuando la Urss entró por la fuerza en Hungría; Francia con Le Pen, que da miedo; Inglaterra que son una colla de aprovechados y usurpadores y solo les va la garrapiñada de los demás países.

  En este país van entrando cada día al orden de 3 pateras, a 30 por patera, y de momento nadie les cierra la puerta.
  Ceuta y melilla no hemos de olvidar que nos paga (Alemania y Francia e Italia) para poner vallas.
  Esto pinta mal, muy mal.

  ResponElimina
 2. és terrible Miquel, una vergonya per tots.

  ResponElimina
 3. No estic gaire segura de quanta gent del nostre país és conscient d'aquesta vergonya. Penso que sempre som els mateixos que ens esgarrifem.

  ResponElimina
 4. Ens esgarrifem però no passem d'aqui, ja és alguna cosa, però no és suficient ni els soluciona el problema a aquesta gent...Tampoc se si podem fer gran cosa, francament....

  ResponElimina