La desinformació campa pels mitjans com els quatre genets de l'Apocalipsi o el Ministeri de la Veritat d'Orwell, i tot per les presses d'aquests mitjans en publicar les noticies sense contrastar-les com faria un periodista seriós. 
EL 24 de gener 20minutos.es recollint la informació del diari ABC, va publicar la primera noticia: "CR-7 DEIXA EL SEU LAMBORGHINI A NAVACERRADA I TORNA A CASA EN AMBULÀNCIA PER UNES MOLESTIES AL CANELL". però un parell de dies més tard eleconomista.es desmenteix la noticia: "LA FALSA NOTÍCIA QUE CR-7 ES VA QUEDAR TIRAT A NAVACERRADA", i arribats fins aquí ja ens hem instal·lat en el dubte, és falsa la primera i correcte la segona?, o a l'inrevés, o potser són falses les dues i ni tan sols Cristiano va anar a Navacerrada com diuen a el economista.es, o aquests han publicat el desmentit per beneficiar a Cristiano Ronaldo. No ho sabem ni ho sabrem, i es aleshores quan un es qüestiona la veracitat de qualsevol informació que rep d'aquests mitjans. Si no podem certificar una fotesa, una noticia menor, intrascendent, una collonada com aquesta de CR7, com ens podem creure cap noticia més seriosa i trascendent?


CR-7 DEIXA EL SEU LAMBORGHINI A NAVACERRADA I TORNA A CASA EN AMBULÀNCIA - 24.01.

El futbolista portuguès del Reial Madrid CR-7 (no confondre amb (KH-7)es va ressentir de la seva lesió al canell i va demanar auxili davant la seva impossibilitat per conduir. Va marxar del lloc en ambulància i una grua va anar a recollir el seu cotxe, un Lamborghini Aventador. Cristiano Ronaldo és tot un amant dels cotxes. Després de l'adquisició del seu últim capritx nadalenc, un Mercedes-Benz GLE de 585 cavalls de potència amb un preu superior als 150.000 euros, que va incloure en la seva ja extensa col·lecció de vehicles de luxe (per els segurs paga al voltant de 70.000 euros a l'any ), el futbolista portuguès va agafar el cap de setmana un d'ells per fer una excursió amb la seva parella, l'espanyola Georgina Rodríguez.
Segons informa el diari ABC, el davanter del Reial Madrid es trobava amb la seva parella al madrileny port de Navacerrada. Allà, el recent guanyador de la Pilota d'Or va començar a sentir dolor al canell dret, en què va patir un contratemps que l'obligava a portar un embenat, i va veure impossible continuar conduint el seu cotxe, un Lamborghini Aventador. Va ser precisament aquest cotxe el que li va valer tota una pluja de memes quan el va presentar en societat en el seu compte d'Instagram. El portuguès es va veure obligat a trucar a la Guàrdia Civil perquè acudís en el seu auxili, i va haver de tornar a casa en ambulància i deixar el seu cotxe allà a l'espera que una grua el remolcase fins al seu domicili, situat a la urbanització de La finca, a Pozuelo de Alarcón.20minutos.es. vist ABC.ES


LA FALSA NOTÍCIA QUE CR-7 ES VA QUEDAR TIRAT A NAVACERRADA - 27-01

El passat dilluns 23 de gener una dona trucaba a les redaccions per assegurar que havia vist a Cristiano Ronaldo, "sense cap tipus de dubte", al costat del seu Lamborghini diumenge a meitat d'una illeta al port de Navacerrada, anant amb la seva nòvia. Explicava que el futbolista havia deixat allà el cotxe tirat perquè no podia seguir al volant, a causa de la lesió que pateix al canell. Dissabte havia aparegut amb la mà embenada en la trobada que va disputar contra el Màlaga al Santiago Bernabéu.

La dona, que va deixar les dades per contactar, assegurava que tenia proves gràfiques: enviar les fotografies del vehicle que, suposadament, era el de Ronaldo, encara que la qualitat de les instantànies va impedir identificar el Lamborghini. També va declarar que al lloc de l'incident van arribar una ambulància i una grua. La primera, deia, es va portar al jugador madridista, mentre que la segona va fer el mateix amb el vehicle.
Però tot és mentida: Cristiano no hi va ser i, encara que no siguem savis, creiem que rectificar i explicar la veritat és el que cal fer. Dit queda  ELECONOMISTA.ES