OTIA EL TATO, LO QUE HA HECHO EL TATO!


El senador d'ERC i ex jutge suspès per haver redactat una constitució per a una eventual Catalunya independent, Santi Vidal, va pronunciar la tardor passada un seguit de conferències, sota l'empara de l'ANC, en què explicava els suposats plans del Govern per aconseguir fer efectiva la separació. 
La publicació aquest dijous a la Vanguardia d'algunes de les afirmacions de Vidal, en què assegurava que el Govern té "dades fiscals" obtingudes "de manera il·legal", han desencadenat ja una agra tempesta política. Tant l'executiu català com ERC s'han afanyat a negar que s'hagi comès cap il·legalitat mentre que els partits de l'oposició ja han començat a reclamar explicacions.
I ja la tenim armada, es tracta d'un tret al peu en tota regla, de la mateixa manera que el Tato en un partit de fúbol va agredir a un árbitre: Otia el Tato, lo que ha hecho el Tato.....eze Tato a la puta calle..., narraba esvalotat un periodista que retransmetia un partit de tercera divisió. L'exjutge bocamoll Santi Vidal, ha agredit al seu partit i a l'àrbitre del procés. Ete Tato a la puta calle, per frívol, irresponsable i bocamoll, encara que possiblement tot o gairebè tot el que diu sigui cert. El Govern ho nega tot com és preceptiu, però l'ombra del dubte ja s'ha instal·lat. Aquí dona la sensació que en el personatge hi ha un desmesurat afany de protagonisme, i que de fet, d'això va el procés si és que va seriosament a l'hora de prendre mesures respecte a dades dels seus ciutadans i de financiació futura de cara a l'escissió.

 
Comparteix:  

Comentaris

 1. Joder que follón me llevo hoy para entrar a tu página

  ResponElimina
 2. Mira ahora quiere, la jodida.

  Que te digo que me ha prometido una pensión de 1.000 dineuros al mes ...que le voto ¡¡¡ que siiiii...LEE:

  "Las pensiones en Catalunya tendrán una cláusula suelo; esta cláusula suelo estará fijada en 1.000 euros. Cualquier persona que cobre una pensión de jubilación del Estado español, o un PIRMI, pasará inmediatamente el mes siguiente [de la independencia] a cobrar 1.000 euros. Es la renta mínima garantizada. Y el dinero para pagar eso están. Piense que hay una serie de conceptos que dejaremos de pagar cuando seamos un Estado. Al margen del déficit fiscal, sois conscientes de que un 13,4% de sus impuestos no vuelven de Madrid? Y que una parte importante en Defensa? Cataluña, por ejemplo, no tendrá ejército. ¿A que no pensamos invadir nadie? Si el mes de junio, julio vamos al Barcelona y le decimos a todos estos indecisos, que hay muchos, por escrito, que su pensión pasará de 641 a 1.000 euros... Es triste, ¿eh? Pero Catalunya será independiente gracias a los catalanes de corazón, que sois vosotros, y también a los de bolsillo".

  ResponElimina
 3. Y no se te ocurra decirle que yo soy catalán de bolsillo ¡¡¡ehhhh ?????? que te conozco y se donde vives ¡¡¡¡

  ResponElimina
  Respostes
  1. parole, parole, parole, i ara m'en vaig a xivar-me de lo tuyo i et quedaràs sense la pensió de 1000 euros. Això quan siguem independents, ja ho saps l'any 2.666

   Elimina
 4. AQUEST HOME,HA DIT LO QUE DINS ELS CENACLES ERC.ES DIU LLIUEAMENT...PROTASGONISME?INGENUITAT?...

  ResponElimina
  Respostes
  1. Les dues coses o directament bocamoll OLIVA, el problema no es si ERC o el Govern ha fet o no aixó, el problema és que el paio ho diu.

   Elimina
 5. Decididament, un bocamoll amb afany de protagonisme.

  Salutacions

  ResponElimina
 6. doncs l'ha ben cagat l'exsenador, o l'ex-senados com s'ha d'escriure ara.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada