Político és una revista PANEUROPEA en anglès, amb col·laboradors globals que va incloure al President Carles Puigdemont entre les 12 persones de l'ambit europeu que podrien arruïnar el 2017, que de fet ja hi està abans de començar. L'article sobre Puigdemont és curt, ple de tòpics i dispers, poc aporta i si manifesta desconeixement de la realitat i moment en que està el procés, es limita a generalitzar bastant per sobre sense aprofundir ni justificar el perquè de la possibilitat que Puigdemont arruïni aquest any.

Però el que m'ha cridat l'atenció és aquest fragment de l'article que parla dell:
Aquí estem habituats al tema dels insults intercanviats a les xarxes, però fora no queda tan bé. El periodista de 'Politico' Tunku Varadarajan, un professional que ha ocupat càrrecs al més alt nivell en el periodisme internacional, ha dit referint-se als països que apareixen a la llista: «No he rebut cap comentari insultant de cap forma de vida en aquesta meravellosa Terra que no sigui de catalans».
I aixó dit curt i ras, no és cert, és mentida, el que no se per que, aquest senyor Indi diu aquesta bestiesa sense cap ni peus. Em pregunto si d'entrada Varadajaran sap on és Catalunya, ja no dic que és, seria demanar massa. Potser els comentaris insultants que ha rebut de catalans deuen ser per algun altre article, no crec que sigui per aquest, si és que no és 'el comentari', pocs catalans deuen saber qui és, si és que és, Tunku Varadarajan.

Sobre Político, aqui us en fan cinc centims. Vaja, Político es Paneuropeu, però es publica nomès en anglès, o sia pangreatbriain. Ah! i els comentaris que rep de catalans són en la llengua de Shakespeare.