Avui comencen les rebaixes!, seria el crit de guerra de fa un any, celebrant que es podrien comprar molts productes a millor preu. Hi hauria la foto als diaris i les imatges a la tele de les senyores i algun senyor fent cua davant la porta d'uns grans magatzems 'per ser el primer o primera' en entrar al meravellós univers de les rebaixes. Peró això és passat, la rapidesa dels canvis ens matisa tant la frase reclam, que ens ha reduït a uns simples membres d'una societat de permanents rebaixes. Què són els outlets sinó la gran aposta per vendre el mateix gènere a preu molt més ajustat encara que sigui de la temporada anterior?, o les rebaixes encobertes en forma de descomptes que hi ha permanentment?.
Les rebaixes és un concepte anacrònic, fruït d'una altra época i que finalment han acabat de tenir el seu sentit. Ens costa cambiar el xip d'un segle a l'altre, i la disolució de les rebaixes n'és un exemple, ha costat però les rebaixes, el concepte de venda en rebaixes està tocant a la seva fi, al segle XXI estem tot l'any de rebaixes, o si voleu d'outlets que fa més fi i cosmopolita i és en anglés, yes.  
Ja ho diu el sabater de darrere de casa, que encara et pot cosir o fer un remendu a unes sabates per un parell d'euros: el neoliberalisme té les hores comptades, això ha de cambiar ja, no podem seguir així, i Andorra ja no és el paradís de les compres que era.