Risto Mejide torna aquest diumenge amb el seu programa d'entrevistes Chester in love i ja està donant que parlar abans d'emetre'l. ¿La raó? La conversa que va mantenir amb el diputat d'ERC Gabriel Rufián.
Com es pot veure en un avançament d'aquesta entrevista que ja s'ha publicat, Risto recorda un polèmic tuit que el polític va publicar al setembre: "Amancio Ortega va començar del no-res en un garatge de Tànger, Dhaka i Delhi".

"¿Esto es populismo?", le preguntó Risto a Rufián. "Si empezamos así, espera. La americana que llevas, ¿qué es?", le interroga el presentador mientras busca la etiqueta de la chaqueta. "No lo recuerdao", responde el diputado. "¡Mira, Zara! ¡Ay!", zanja Risto.

"Amigo, la coherencia", aseguró Risto este jueves en una entrevista en Las Mañanas de Cuatro, donde aseguró que el político "lo encajó muy bien" y que le dijo después del programa: "Me has dado el zasca de mi vida, así que ten piedad".

El Rufiàn aquest va de llest i és mes ignorant que l'Ànec Donald, Amancio Ortega va començar del no-res comprant la roba a fabricants espanyols, i això va durar força temps, fins i tot quan ja es va expandir fora de l'àmbit de Galícia, després va començar a fabricar pel seu compte, primer de tot el de punt a Illa Maurici si no recordo malament, i més endavant ja com tots o la majoria a l'Àsia, l'etapa africana se la va saltar, ja que ja estava superada quan va començar a fabricar pel seu compte i si de cas no era a Tanger sinó a Casablanca. Ja voldria RufiàN tenir la meitat de la meitat de la humilitat i senzillesa d'Amancio Ortega, que d'amanerat no en té res, i de treballador i llest molt.

ANÈCDOTA: Un dissabte al matí (abans en aquest país es treballava els dissabtes) tenia al meu cap a Madrid, i es va presentar a la fàbrica un senyor ja calb (seria l'any 79/80) amb un BMW matrícula de Gran Canària, anava acompanyat d'un noi i una noia andrògins. En no estar el cap em va tocar a mi atendre'l.
¿Que desitja?
-Hola! Sóc Amancio Ortega de Zara Goasam SL, no l'ha trucat el seu cap?
- Doncs no. Per?
Vostès tenen previst obrir dilluns el Major al carrer Bruch, i hi tenen mil xandalls (no recordo la xifra exacta).
- Sí! així és.
- Doncs me'ls quedo tots, ja ho he parlat amb el seu cap, vindré a primera hora amb un camió i els pagaré en efectiu a l'acte.

En aquestes que em va trucar Ricardo meu cap per informar-me que vindria aquest Sr i que li donés el que em demanés que no hi havia cap problema, que el Banc Pastor estava al darrera d'ell donant-li suport (es deia). Total que el dilluns va venir amb el camió i es va emportar tots els xandalls i el major va posposar la seva inauguració.

Amb el va començar tot. Després durant un parell d'anys va seguir comprant barbaritats de roba, recordo que ho feia a 150 per talla i color, fins que ja va començar a fabricar pel seu compte i es va convertir en el monstre textil que ara és, amb esforç, treball i sacrifici .... . Però tot això Rufián no ho sap, de fet no sap res de res, condició primordial per a ser tuitaire professional i polític a estonetes; res, que està en el món per que hi hagi una mica de tot, que en això de la política priva cada vegada més la indigència mental cagarrinoide, i la ignorància supina és un valor a l'alça.