#9N 'NO' SOMTOTS


Cada vegada que sento a parlar de la República Catalana, m'entren dubtes raonables sobre les avantatges que per a mi pot representar. Suposo deu ser degut a que en viure a la República independent de la Creu Alta i no haver percebut cap canvi des de la seva proclamació, no hi se veure aquestes presumptes avantatges que diuen representaría, és més, els de la part alta de la Carretera de Prats de Lluçanes de Sabadell estem oblidats per l'Ajuntament i tambè per la nostra República, no tenim llums per Nadal, ens han tret les plantes de les faroles que va posar lo Bustos quan encara no èrem república i per la festa Major, sigui de la Ciutat o de la Creu Alta no tenim aquesta zona cap activitat.
Succeeix que em passa el mateix com a ciutadà autonòmic de Catalunya, en no ser ni procesista ni unionista, estic en terra de ningú, i ningú pensa en mi a l'hora de prendre decisions, que siguin les que siguin, el que tinc clar és que em perjudiquen d'una banda i de l'altre, quedant réduit al sac dels gemècs o les hosties.
Avui hi ha un judici a tres persones, polític o no, depén de com es vulgui veure, però a mi no em jutgen avui, ni jo sóc #9NSOMTOTS, ni tampoc ells  #9NSOMTONTOS, entenc tenen els seus motius i els respecto, però afortunadament hi ha més idées i opcions a Catalunya que la de mesiànics il·luminats que han perdut el sentit de la proporció de les formes i s'embranquen en accions que freguen el patetisme. L'espectacle que es produirà aquest matí, francament el trobo lamentable, fora de lloc i temps, i voldria recordar que en aquest país un quaranta per cent #nosomtots.
Comparteix:  

Comentaris

 1. Un pajarito me ha dicho que hoy un familiar tiene que ir a manifestarse. Que ha de dejar su puesto de trabajo en un departamento de la Generalitat sita en lo que antes fue muebles Terragona del Eixample, y que se ha de hacer notar.
  Que ha de ir por cojones. que tiene cierto temor a que si no le ven le han mobbing y que los garbanzos no están como para dejarlos perder.
  El mismo pajarito me ha dicho que como a ella (pajarita) a la mayoría de la sección les pasa lo mismo.
  Le pregunteé al pajarito si les pagan el día por no ir al sitio de trabajo, y me dijo que primero ha de fichar y después se juntan y van, y que si que se les paga pero esta vez por ir a manifestarse a los juzgados.
  me reí y le dije si no tenía que llevar algún libro, tipo el libro Rojo de Mao. Todavía no, fue la respuesta, pero todo se andará.
  Seguro que lo imprimirá el Pujol, se los obligará a comprar y les cobrará el 3% más del precio final de venta, le dije yo.
  Salut

  ResponElimina
 2. aixó passaba en el temps del tiet Paco, el de un sólo huevo. Si anàves a veure'l edt posàven l'autocar i entrepà i no et descomptàven res, encara que hi havia la possibilitat de no anar-hi, però eres mal vist. Intento no veure-hi paral lelismes, però és que hi són, agradi o no.

  salut

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada